Porkkanalaatikko

Porkkanalaatikko

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(12)

Porkkanalaatikko on joulupöydän kestosuosikki. Täysmaito tuo ihanan pehmeän maun porkkanalaatikkoon. Kokeile reseptiä!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

Pinnalle

Tee näin:

Tee näin:

  1. Aloita valmistamaan porkkanalaatikko käsittelemällä ensiksi porkkanat. Kuori ja paloittele porkkanat. Keitä kypsiksi suolalla maustetussa vedessä.
  2. Ota keitinvesi talteen, ja laita siihen riisit kiehumaan.
  3. Soseuta porkkanat.
  4. Sekoita soseen joukkoon maito, kananmuna ja mausteet.
  5. Lisää kypsät riisit ja sekoita porkkanalaatikkoseos tasaiseksi.
  6. Kaada seos voideltuun uunivuokaan ja ripottele porkkanalaatikon pinnalle korppujauhoja ja muutama voinokare.
  7. Paista porkkanalaatikko 200 asteessa noin 45 minuuttia.
  8. Tarjoile valmis porkkanalaatikko lämpimänä.

Vinkki

Porkkanalaatikko ja muut joululaatikot ovat parhaimpia itse tehtynä. Katso täältä myös muut joululaatikot!

Katso myös nämä