Lanttulaatikko

Lanttulaatikko

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(9)

Lanttulaatikko on yksi joulun herkuista, mutta se maistuu lisäkkeenä myös muulloinkin. Valmista lanttulaatikko itse ja kokeile helppoa reseptiä!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

Koristeluun

  • n. 3 rkl korppujauhoja

Liittyvät reseptit

Tee näin:

Tee näin:

1. Aloita valmistamaan lanttulaatikko ja sekoita ensiksi korppujauhot ja ruokakerma keskenään. Anna korppujauhojen turvota hetki.
2. Sulata voi ja sekoita kaikki aineet tasaiseksi seokseksi.
3. Voitele uunivuoka, tasaa lanttuseos vuokaan ja koristele pinta lusikalla kuvioiden. Ripottele lanttulaatikon pinnalle hieman korppujauhoja ja muutama voinokare.
4. Paista lanttulaatikko 175 asteessa uunin alatasolla noin 1,5 tuntia.
5. Tarjoile valmis lanttulaatikko lämpimänä. Jos haluat helpottaa joulun kiireitä, voit valmistaa lanttulaatikon viikkoja ennen joulua ja pakastaa sen.

Vinkki

Lanttulaatikko ja muut joululaatikot ovat parhaimpia itse tehtynä. Katso täältä myös muut joululaatikot!

Lisää herkullisia ideoita