Bataattilaatikko

Bataattilaatikko

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(2)

60+ min

Bataattilaatikko on pehmeän makuinen laatikkoruoka, joka sopii joulupöytään ja lisukkeeksi lihan kanssa. Kokeile helppoa reseptiä!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

Ainekset

Pinnalle

  • pekaanipähkinöitä rouhittuna

Tee näin:

Tee näin:

1. Aloita valmistamaan bataattilaatikko ja käsittele ensiksi bataatit. Huuhtele bataatit ja kuori ne. Lohko bataatit ja keitä ne suolalla maustetussa vedessä kypsiksi.
2. Valuta bataatit ja soseuta ne. Sekoita joukkoon muut aineet huolellisesti ja kumoa bataattilaatikkoseos voideltuun uunivuokaan.
3. Ripottele pinnalle rouhitut pekaanipähkinät. Paista bataattilaatikko uunin keskitasolla 175 asteessa noin tunti.
4. Tarjoile valmis bataattilaatikko lämpimänä.

Vinkki

Bataattilaatikko ja muut joululaatikot ovat parhaimpia itse tehtynä. Katso täältä myös muut joululaatikot!

Lisää herkullisia ideoita