Jos haluat, että kasvismakaronilaatikko sisältää enemmän proteiinia, voit lisätä laatikkoon esimerkiksi soija- tai härkäpapurouhetta. Silloin voit soveltaa lihamakaronilaatikon ohjetta ja korvata jauhelihan kasvisproteiinilla.
L keitettyä pastaa (n. 300 g kuivana)
|
1 |
---|---|
Sipuli
|
1 |
1 rkl | |
Valkosipulinkynttä
|
2 |
5 dl | |
Kananmunia
|
5 |
Arla Tolkuton Cheddar -juustoa raastena
|
3 dl |
Ruukku tuoretta tai 1 rkl kuivattua basilikaa
|
1 |
Suolaa
|
1 tl |
Mustapippuria
|
½ tl |
Raastettua muskottipähkinää
|
½ tl |
Tomaattia tai 300 g kirsikkatomaatteja
|
4 |
---|---|
Mustia oliiveja
|
2 dl |
Sitruunan raastettu kuori
|
½ |
Oliiviöljyä
|
2 rkl |
Maustemitallista suolaa
|
2 |
Mustapippuria
|
1 ripaus |
Ruukku tuoretta tai 2 tl kuivattua basilikaa
|
½ |