Jos haluat, että kasvismakaronilaatikko sisältää enemmän proteiinia, voit lisätä laatikkoon esimerkiksi soija- tai härkäpapurouhetta. Silloin voit soveltaa lihamakaronilaatikon ohjetta ja korvata jauhelihan kasvisproteiinilla.
L keitettyä pasta (n. 300 g kuivana)
|
1 |
---|---|
Sipuli
|
1 |
1 rkl | |
Valkosipulinkynsiä
|
2 |
Arla® Vanhanajan luomutäysmaitoa
|
5 dl |
Kananmunia
|
5 |
Arla® Tolkuton Cheddar -juustoa raastena
|
3 dl |
Ruukku tuoretta tai 1 rkl kuivattua tuore basilika
|
1 |
Suolaa
|
1 tl |
Mustapippuria
|
½ tl |
Raastettua muskottipähkinä
|
½ tl |
Tomaatteja tai 300 g kirsikkatomaatteja
|
4 |
---|---|
Mustia oliivia
|
2 dl |
Sitruunankuori
|
½ |
Oliiviöljyä
|
2 rkl |
Maustemitallista suolaa
|
2 |
Mustapippuria
|
1 ripaus |
Ruukku tuoretta tai 2 tl kuivattua tuore basilika
|
½ |