Paneer-juuston voit tarvittaessa valmistaa jo edellisenä päivänä. Jos et halua valmistaa kasvispataan paneer-juustoa itse, voit käyttää Apetina Paneeria.
1 l | |
Tuorepuristettua sitruunamehua
|
1½ rkl |
Suolaa
|
½ tl |
25 g | |
Keltajuurta lohkoina (n. 200 g)
|
3 |
Pieniä salottisipuleita puolikkaina (n. 150 g)
|
8 |
Chilihiutaleita
|
¾ tl |
Vehnäjauhoja
|
1 rkl |
Kuivaa valkoviiniä
|
2 dl |
Vettä
|
2 dl |
Kevätsipulia
|
1½ nippu |
---|---|
Soijapapuja
|
150 g |
Aurinkokuivattuja tomaatteja hienonnettuna
|
50 g |
1½ dl | |
Suolaa
|
1 tl |
Tuoretta korianteria
|
2 dl |
Hasselpähkinöitä pilkottuna ja paahdettuna
|
50 g |
---|
Spelttihelmiä tai ohranjyviä keitettynä
|
320 g |
---|