Kasvisstroganoff

Kasvisstroganoff

30 minuuttia
Kasvisstroganoff on arjen kasvisruoka, jossa liha korvataan paneer-juustolla. Tarjoile kasvisstroganoff perunoiden kanssa.

Tee näin:

Kasvisstroganoff
  • Aloita valmistamaan kasvisstroganoff ja kuori porkkanat, sipuli ja omena. Silppua sipuli valmiiksi. Raasta porkkanat ja omena rouheasti.
  • Käsittele paneer-juusto. Kuivaa juusto huolellisesti ja purista nestettä varovasti talouspaperilla. Leikkaa juusto paksuiksi tikuiksi.
  • Kuumenna puolet rypsiöljystä (1 rkl) suuressa paistinpannussa. Paista juustoa erissä 3–4 minuuttia. Nosta juustot pannulta lautaselle.
  • Paista porkkana- ja omenaraaste sekä sipuli jäljelle jääneessä rypsiöljyssä (1 rkl). Lisää tomaattipyree ja paista 1–2 minuuttia. Sekoita mukaan ruokakerma, tomaattimurska ja murskaa sekaan kasvisliemikuutio.
  • Lisää juusto tomaattikastikkeeseen ja ripottele päälle persiljaa. Mausta suolalla ja pippurilla.
  • Tarjoile valmis kasvisstroganoff perunoiden ja kasvisten kanssa.
Valmis!
Vinkki

Saitko odottamattoman vieraan? Sekoita valmiiksi kypsennettyjä papuja tai linssejä kasvisstroganoffiin ja ruokaa riittää isommallekin seurueelle.

Ainekset

Kasvisstroganoff
2 pkt
Porkkanoita
2
Omena
1
Keltasipuli
1
Tomaattipyreetä
2 rkl
Rypsiöljyä
2 rkl
2½ dl
Tomaattimurskaa
1 prk
Kasvisliemikuutio
1
Tuoretta persiljaa pilkottuna
1 ruukku
Suolaa ja pippuria
Lisää herkullisia ideoita
Paneer Tikka Masala
30 minuuttia
Paneer Tikka Masala
(25)
Nyhtökaurastroganoff
30 minuuttia
Nyhtökaurastroganoff
(56)
Chili sin carne
20 minuuttia
Chili sin carne
(10)