Chili sin carne

Chili sin carne

20 minuuttia
Chili sin carne on maukas kasvisruoka, jonka lisukkeiksi sopivat crème fraîche ja salaatti. Tarjoile chili sin carne nachojen kera. Kokeile reseptiä!
https://www.arla.fi/reseptit/chili-sin-carne/

Tee näin:

  • Aloita chili sin carnen valmistaminen kuorimalla sipuli. Puhdista paprikan ydin. Pilko sipuli, paprika ja kesäkurpitsa palasiksi. Paista kasvisjauhis ja vihannekset voissa paistinpannulla 4–5 minuutin ajan.
  • Lisää tomaattipyree, paprikajauhe, oregano, valkosipuli, tomaattimurska ja suola. Anna chili sin carnen kiehua noin 15 minuuttia.
  • Huuhtele pavut vedessä ja anna niiden valua. Lisää pavut chili sin carne muhennoksen joukkoon ja annan keittyä pari minuuttia.
  • Viimeistele muhennos crème fraichella ja tarjoile mehukas chili sin carne rucolalla, patongilla sekä nachoilla.
Valmis!

Ravintosisältö

591 Kcal

Ainekset

Chili sin carne
Soijajauho tai kasvisjauhista
400 g
Sipuli
1
Kesäkurpitsaa
200 g
1 rkl
Tomaattipyreetä
1 rkl
Paprikajauhetta
1 rkl
Kuivattua oreganoa
1 tl
Murskattua valkosipulinkynsi
1
Tomaattimurskaa à 400 g
1 tlk
Suolaa
1 tl
Isoja valkoisia papua à 400 g
1 tlk
1 dl
Rucola
60 g
Hapanjuurileipä tai patonki
1
Nacho
Lisää herkullisia ideoita
Kukkakaalicurry
30 minuuttia
Kukkakaalicurry
(14)
Nyhtökaurastroganoff
30 minuuttia
Nyhtökaurastroganoff
(57)
Linssipata
50 minuuttia
Linssipata
(9)