Chili sin carne

Chili sin carne

20 minuuttia
Chili sin carne on maukas kasvisruoka, jonka lisukkeiksi sopivat crème fraîche ja salaatti. Tarjoile chili sin carne nachojen kera. Kokeile reseptiä!

Tee näin:

  • Aloita chili sin carnen valmistaminen kuorimalla sipuli. Puhdista paprikan ydin. Pilko sipuli, paprika ja kesäkurpitsa palasiksi. Paista kasvisjauhis ja vihannekset voissa paistinpannulla 4–5 minuutin ajan.
  • Lisää tomaattipyree, paprikajauhe, oregano, valkosipuli, tomaattimurska ja suola. Anna chili sin carnen kiehua noin 15 minuuttia.
  • Huuhtele pavut vedessä ja anna niiden valua. Lisää pavut chili sin carne muhennoksen joukkoon ja annan keittyä pari minuuttia.
  • Viimeistele muhennos crème fraichella ja tarjoile mehukas chili sin carne rucolalla, patongilla sekä nachoilla.
Valmis!

Ravintosisältö

591 Kcal

Ainekset

Chili sin carne
Soijarouhetta tai kasvisjauhista
400 g
Sipulia
1
Kesäkurpitsaa
200 g
1 rkl
Tomaattipyreetä
1 rkl
Paprikajauhetta
1 rkl
Kuivattua oreganoa
1 tl
Murskattua valkosipulinkynttä
1
Tomaattimurskaa à 400 g
1 tlk
Suolaa
1 tl
Isoja valkoisia papuja à 400 g
1 tlk
1 dl
Rucolaa
60 g
Hapanjuuripatonki
1
Nachoja
Lisää herkullisia ideoita
Kukkakaalicurry
30 minuuttia
Kukkakaalicurry
(11)
Nyhtökaurastroganoff
30 minuuttia
Nyhtökaurastroganoff
(56)
Linssipata
50 minuuttia
Linssipata
(6)