Kukkakaalicurry

Kukkakaalicurry

30 minuuttia
Kukkakaalicurry on täyteläinen kasvisruoka, joka maistuu myös lihansyöjille. Voit tarjoilla kukkakaalicurryn basmatiriisin kanssa. Kokeile helppoa reseptiä!
https://www.arla.fi/reseptit/kukkakaalicurry/

Tee näin:

  • Aloita valmistamaan kukkakaalicurry ja käsittele ensiksi kukkakaali. Huuhtele kukkakaali, erottele nuput ja paloittele kanta.
  • Leikkaa punasipuli siivuiksi.
  • Ruskista kukkakaalit ja sipulisiivut kevyesti öljyssä. Lisää Lempi Tikka Masala -kerma ja valutetut kikherneet. Mausta suolalla ja pippurilla.
  • Jätä kukkakaalicurry hautumaan muutamaksi minuutiksi, kunnes kukkakaalit ovat napakan pehmeitä.
  • Sekoita huuhdotut pinaatit curryyn juuri ennen tarjoilua.
  • Murenna annoksen päälle muutama cashewpähkinä.
  • Tarjoile kukkakaalicurry esim. keitetyn basmatiriisin kanssa.
Valmis!

Ainekset

Punasipuli
1
Kukkakaalinnuppuja
800 g
Kikherneitä
1 tlk
Öljyä
1 rkl
Sipuli
1
Arla® Lempi Tikka Masala kerma
1 prk
Suolaa
½ tl
Pippuria
½ tl
Pinaattia
70 g
Cashewpähkinöitä
Lisää herkullisia ideoita
Kukkakaalilaatikko
45 minuuttia
Kukkakaalilaatikko
(2)