Kukkakaalilaatikko

Kukkakaalilaatikko

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

45 minuuttia

Appelsiinilla maustettu kukkakaalilaatikko on helppo arkiruoka, joka valmistuu näppärästi uunissa. Hyödynnä satokauden kukkakaali ja kokeile reseptiä!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

Ainekset

Liittyvät reseptit

Tee näin:

Tee näin:

1. Aloita kukkakaalilaatikko huuhtomalla kukkakaali ja paloittele se keskikokoisiksi kukinnoiksi. Jos kaalin suojalehdet ovat hyväkuntoiset, voit käyttää myös ne. Levitä kukkakaalit voideltuun uunivuokaan.

2. Sekoita keskenään ruokakerma, juusto, appelsiinin kuoriraaste, mehu ja mausteet. Valuta seos tasaisesti vuokaan, osittain myös kaalien päälle.

3. Paista kukkakaalilaatikko 200 asteisessa uunissa 25-35 minuuttia, riippuen kukkakaalipalojen koosta. Kaaliin saa jää purutuntumaa. Tarjoile kukkakaalilaatikko lämpimänä.

Lisää herkullisia ideoita