Chili con carne

Chili con carne

25 minuuttia
Chili con carne eli mausteinen jauhelihakastike on kotoisin Väli-Amerikan alueelta. Sopivasti tulinen chili con carne valmistuu hetkessä. Kokeile reseptiä!

Tee näin:

Chili con carne
  • Aloita valmistamaan chili con carne kuorimalla sipuli ja poistamalla siemenet paprikasta. Leikkaa sipuli, paprika ja kesäkurpitsa paloiksi.
  • Paista jauheliha voissa pannulla.
  • Kuullota vihannekset pannulla ja lisää joukkoon jauheliha.
  • Huuhtele pavut vedellä ja valuta ne kuiviksi. Viimeistele chili con carne lisäämällä pavut, suola, valkosipuli, tomaatit ja chilikastike pannulle.
  • Jätä chili con carne kiehumaan hiljalleen muutamaksi minuutiksi, jotta kastike hieman vetäytyy.
  • Tarjoile valmis chili con carne Lempi Créme fraîchen kanssa.
Valmis!

Ainekset

Chili con carne
Jauhelihaa
400 g
Sipuli
1
Paprika
1
Kesäkurpitsa (n. 200 g)
½
2 tl
Suuria valkoisia papua (n. 400 g)
1 tlk
Suolaa
1 tl
Murskattu valkosipulinkynsi
1
Tomaattimurskaa
400 g
Chilikastike
n. 1 tl
2 dl
Lisää herkullisia ideoita
Helppo chili con carne
30 minuuttia
Helppo chili con carne
(6)
Jauhelihakastike
15 minuuttia
Jauhelihakastike
(34)
Jauhelihakeitto
45 minuuttia
Jauhelihakeitto
(112)