Paneer Tikka Masala

Paneer Tikka Masala

30 minuuttia
Paneer Tikka Masala tuo Intian makumaailman kotikeittiöön. Paneer-juusto yhdistyy maukkaaseen kastikkeeseen, joka tarjoillaan riisin kanssa. Kokeile!
https://www.arla.fi/reseptit/paneer-tikka-masala/

Tee näin:

  • Valmista ensiksi riisi. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Mausta kypsä riisi kardemummalla.
  • Aloita Paneer Tikka Masala -kastikkeen valmistaminen ja tee jogurttimarinadi paneer-juustolle.
  • Kuori ja raasta inkivääri hienoksi raasteeksi. Laita inkivääriraaste kulhoon ja sekoita joukkoon jogurtti, Garam Masala -mauste ja suola.
  • Paloittele paneer-juusto ja laita jogurttimarinadin joukkoon. Jätä paneer-juusto maustumaan hetkeksi.
  • Silppua sipuli ja valkosipuli hienoksi. Kuumenna voi paistinpannulla. Lisää pannulle sipulit, tomaattipyree ja chilihiutaleet. Paista 3-4 minuuttia.
  • Lisää pannulle säilötyt tomaatit, vesi, kerma ja murennettu kasvisliemikuutio. Keitä 4-5 minuuttia.
  • Yhdistä kastike marinoidun paneer-juuston kanssa ja keitä vielä 2-3 minuuttia.
  • Viimeistele valmis Paneer Tikka Masala tuoreella korianterilla.
  • Tarjoile Paneer Tikka Masala riisin ja jogurtin kanssa.
Valmis!

Ainekset

1 pkt
Tuoretta inkivääriä
50 g
1 dl
Garam masalaa
1 rkl
Suolaa
½ tl
Salottisipuli
1
Valkosipulinkynttä
2
2 rkl
Tomaattipyreetä
2 rkl
Chilihiutale
½ tl
Säilöttyä kirsikkatomaattia
1 prk
Vettä
1 dl
1 dl
Kasvisfondia
1 kuutio
Tarjoiluun
Ruukku tuoretta korianteria
Basmatiriisiä
3 dl
Jauhettua kardemumma
½ tl
Lisää herkullisia ideoita