Salamilasagne

Salamilasagne

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(23)

Yhden kastikkeen salamilasagne on arkiruokien kunkku! Salami tuo lasagneen uusia makuja ja ilahduttaa varmasti myös perinteisen lasagnen ystäviä.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Ainekset

  • 2 sipulia
  • 3 paprikaa
  • 150 g salamia suikaleina
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 3 prk Arla Lempi ruokakermaa 22 % Ruokakerma 22 % laktoositon
  • 150 g sinihomejuustomurua
  • kokojyvälasagnelevy
  • 2 dl Arla Tolkuton Cheddar -juustoa raasteena

Lisää herkullisia ideoita

Tee näin:

Tee näin:

  1. Aloita valmistamaan salamilasagne ja laita uuni kuumenemaan 200-asteeseen.
  2. Kuori ja hienonna sipulit. Pese paprika ja leikkaa se paloiksi. Kuumenna öljy pannulla ja lisää sipulit. Kuullota hetki ja lisää paprikat. Kun paprikat ovat hieman pehmenneet, lisää joukkoon salamisuikaleet ja anna paistua hetki.
  3. Kaada kulhoon 4 dl Arla Lempi ruokakerma ja lisää joukkoon sinihomejuustomurut. Kaada joukkoon salami-paprika-sipulisekoitus ja sekoita.
  4. Ota esiin lasagnevuoka, kaada pohjalle 1 dl Arla Lempi ruokakermaa. Aseta päälle lasagnelevyt ja levyjen päälle puolet täytteestä. Levitä toinen kerros lasagnelevyjä ja päälle loput täytteestä. Viimeistele vielä kerroksella lasagnelevyjä ja 1 dl ruokakermaa. Ripottele pinnalle viimeiseksi juustoraaste.
  5. Laita salamilasagne uuniin 30 minuutiksi, kunnes lasagnelevyt ovat pehmenneet ja pinnassa on kaunis kultainen väri. Ota valmis salamilasagne uunista ja tarjoile.

Vinkki

Voit halutessasi korvata paprikat kesäkurpitsalla tai sienillä.

Katso myös nämä