Salamilasagne

Salamilasagne

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(21)

Yhden kastikkeen salamilasagne on arkiruokien kunkku! Salami tuo lasagneen uusia makuja ja ilahduttaa varmasti myös perinteisen lasagnen ystäviä.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Ainekset

  • 2 sipulia
  • 3 paprikaa
  • 150 g salamia suikaleina
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 3 prk Arla Lempi ruokakermaa 22 % Ruokakerma 22 % laktoositon
  • 150 g sinihomejuustomurua
  • kokojyvälasagnelevy
  • 2 dl Arla Tolkuton Cheddar -juustoa raasteena

Tee näin:

Tee näin:

Kuumenna uuni 200 asteeseen.
1. Kuori ja hienonna sipulit. Pese paprika ja leikkaa se paloiksi. Kuumenna öljy pannulla ja lisää sipulit. Kuullota hetki ja lisää paprikat. Kun paprikat ovat hieman pehmenneet, lisää joukkoon salamisuikaleet ja anna paistua hetki.
2. Kaada kulhoon 4 dl Arla Keittiö Ruokakerma ja lisää joukkoon sinihomejuustomurut. Kaada joukkoon paprika-sipulisekoitus ja sekoita.
3. Ota esiin lasagnevuoka, kaada pohjalle 1 dl Arla Keittiö Ruokakermaa. Aseta päälle lasagnelevyt ja levyjen päälle puolet täytteestä. Levitä toinen kerros lasagnelevyjä ja päälle loput täytteestä. Viimeistele vielä kerroksella lasagnelevyjä ja 1 dl Arla Keittiö Ruokakermaa. Ripottele pinnalle viimeiseksi juustoraaste.
4. Laita uuniin 30 minuutiksi, kunnes lasagnelevyt ovat pehmenneet ja pinnassa on kaunis kultainen väri.

Vinkki

Voit halutessasi korvata paprikat kesäkurpitsalla tai sienillä.

Lisää herkullisia ideoita