Salamilasagne

Salamilasagne

Arvioi

(17)

Yhden kastikkeen lasagne on lohturuokien kunkku! Salami tuo lasagneen uusia makuja ja ilahduttaa myös perinteisen lasagnen ystävia. Herkullinen cheddarjuusto kruunaa kokonaisuuden.

Ainekset

Ainekset

  • 2 sipulia
  • 3 paprikaa
  • 150 g salamia suikaleina
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 3 prk Arla Lempi ruokakermaa 22 % Ruokakerma 22 % laktoositon
  • 150 g sinihomejuustomurua
  • kokojyvälasagnelevyä
  • 2 dl Arla Tolkuton Cheddar -juustoa raasteena

Tee näin:

Tee näin:

Kuumenna uuni 200 asteeseen. Kuori ja hienonna sipulit. Pese paprika ja leikkaa se paloiksi. Kuumenna öljy pannulla ja lisää sipulit. Kuullota hetki ja lisää paprikat. Kun paprikat ovat hieman pehmenneet, lisää joukkoon salamisuikaleet ja anna paistua hetki. Kaada kulhoon 4 dl Arla Keittiö Ruokakerma lihalle ja lisää joukkoon sinihomejuustomurut. Kaada joukkoon paprika-sipulisekoitus ja sekoita. Ota esiin lasagnevuoka, kaada pohjalle 1 dl Arla Keittiö Ruokakerma lihalle. Aseta päälle lasagnelevyt ja levyjen päälle puolet täytteestä. Levitä toinen kerros lasagnelevyjä ja päälle loput täytteestä. Viimeistele vielä kerroksella lasagnelevyjä ja 1 dl Arla Keittiö Ruokakerma lihalle. Ripottele pinnalle viimeiseksi juustoraaste. Laita uuniin 30 minuutiksi, kunnes lasagnelevyt ovat pehmenneet ja pinnassa on kaunis kultainen väri. Vinkki! Voit halutessasi korvata paprikat kesäkurpitsalla tai sienillä.