Mantelikala

Mantelikala

Arvioi

(17)

Italialainen mantelikala valmistuu käden käänteessä.

Ainekset

Annokset
  • 600 g pakastettua kalafileetä, esim. seitiä tai hokia
  • ½ tl suolaa
  • 1 maustemitallinen mustapippuria
  • 2 dl Arla Lempi Crème fraîchea Creme Fraiche 28 % laktoositon
  • 2 rkl tomaattimurskaa
  • 1 rkl hienonnettua basilikaa
  • 3 rkl mantelilastuja

Tee näin:

Tee näin:

Kuumenna uuni 225-asteiseksi. Sulata kalat. Nosta kalat voideltuun uuninkestävään vuokaan. Mausta kalat suolalla ja pippurilla. Sekoita tomaattimurska ja basilika creme fraicheen ja levitä kalan päälle. Ripottele päälle mantelilastut. Paista uunin keskiosassa 20-25 minuuttia. Tarjoa mantelikala keitettyjen perunoiden kera.