Kermainen perunamuusi

Kermainen perunamuusi

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(11)

Perinteinen kermainen perunamuusi maistuu esimerkiksi lihapullien tai nakkikastikkeen kera. Aito kerma ja voi tuovat täyteläisyyttä perunamuusiin.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}

Ainekset

Annokset

Tee näin:

Tee näin:

Kuori ja leikkaa perunat pieniksi paloiksi. Keitä perunat pehmeiksi suolalla maustetussa vedessä noin 10-15 minuuttia. Kaada keitinvesi pois. Kaada kuohukerma ja pehmeä voi perunoiden joukkoon. Vatkaa muusista pehmeää sähkövatkaimella tai sauvasekoittimella. Mausta perunamuusi suolalla ja valkopippurilla. Tarjoile esimerkiksi liharuokien lisukkeena.

Lisää herkullisia ideoita