Uunilohi ja uunikasvikset

Uunilohi ja uunikasvikset

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Uunilohi on maukas arkiruoka, joka valmistuu uunissa lähes itsestään. Uunilohen kanssa maistuvat raejuusto, perunat ja ruisleipä.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

Tarjoiluun

  • 250 g Arla Keso raejuustoa
  • mustapippurirouhetta
  • 600 g uusia perunoita
  • 800 g uusia punajuuria

Tee näin:

Tee näin:

Pane uuni kuumenemaan 225-asteiseksi. Pese ja lohko perunat. Kuori ja lohko punajuuret. Pane kasvikset leivinpeperilla vuoratulle uunipannulle. Kaada päälle voisula ja mausta suolalla. Sekoittele ainekset. Kypsennä noin kymmenen minuuttia ja kääntele aineksia. Pane lohipalat matalaan uunivuokaan ja mausta ne suolalla, pippurilla ja morttelissa hienonnetulla rosmariinilla. Nosta vuoka uuniritilälle kasvispannun yläpuolelle. Jatka kypsentämistä noin 15 minuuttia. Tarjoa uunilohi raejuuston kanssa.

Lisää herkullisia ideoita