Juustoinen uunilohi

Juustoinen uunilohi

Fenkolia, paprikaa, juustoa ja rosmariinia - kaikki samassa vuoassa herkullisen lohen kanssa. Juhlava ruoka, vaikka arjen piristyksesksi!
https://www.arla.fi/reseptit/juustoinen-uunilohi/

Tee näin:

  • Kuumenna uuni 225 °C:een. Silppua fenkoli. Poista paprikasta siemenet ja leikkaa paloiksi. Laita vihannekset voideltuun uunivuokaan. Lisää lohi. Mausta ja ripottele murennettua juustoa päälle. Paista uunin keskiosassa noin 15 minuuttia. Tarjoiluehdotus: Tarjoile perunamuusin kanssa.
Valmis!

Ainekset

Lohifilee
500 g
Fenkoli
300 g
Punainen paprika
1
Suolaa
1 tl
Rosmariinia
1 rkl
100 g