Juustoinen uunilohi

Juustoinen uunilohi

Fenkolia, paprikaa, juustoa ja rosmariinia - kaikki samassa vuoassa herkullisen lohen kanssa. Juhlava arkiruoka!
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Juustoinen uunilohi

Fenkolia, paprikaa, juustoa ja rosmariinia - kaikki samassa vuoassa herkullisen lohen kanssa. Juhlava arkiruoka!

Annoslukumäärä
  • 500 g lohifileetä
  • 300 g fenkolia
  • 1 punainen paprika
  • Arla Meijerivoita
  • 1 tl suolaa
  • 1 rkl rosmariinia
  • 100 g Arla Apetina juustoa

Ohjeet

Kuumenna uuni 225 °C:een. Silppua fenkoli. Poista paprikasta siemenet ja leikkaa paloiksi. Laita vihannekset voideltuun uunivuokaan. Lisää lohi. Mausta ja ripottele murennettua juustoa päälle. Paista uunin keskiosassa noin 15 minuuttia. Tarjoiluehdotus: Tarjoile perunamuusin kanssa.

Suositellut tuotteet