Kikhernepihvit ja "porkkanatsatsikia"

Kikhernepihvit ja "porkkanatsatsikia"

25 minuuttia
Kikhernepihvit ovat helppo valmistaa ja maistuvat niin kuumana kuin kylmänäkin. Tee kaksinkertainen annos ja syö seuraavana päivänä loput lounaaksi!

Tee näin:

  • Huuhtele kikherneet vedessä ja valuta ne.
  • Suikaloi purjosipuli hienoksi.
  • Soseuta kikherneet.
  • Sekoita kikherneseos, purjosipuli, persilja ja maito taikinaksi. Mausta suolalla ja pippurilla.
  • Muotoile kikhernepihvit taikinasta ja paista niitä voissa pannulla muutama minuutti kummaltakin puolelta.
  • Sekoita "tsatsikin" kaikki ainekset.
  • Nauti kikhernepihvit yhdessä porkkanatsatsikin kanssa.
Valmis!

Ainekset

Kikherneitä
400 g
1 dl
Purjo
1
Maissitärkkelystä
1 rkl
Ruukku tuoretta persilja
1
Porkkanatsatsiki
2 dl
Porkkanoita
2
Valkosipulinkynsi
1
Suolaa
1 tl
Mustapippuria
1 ripaus