Kikhernepihvit ja "porkkanatsatsikia"

Kikhernepihvit ja "porkkanatsatsikia"

25 minuuttia Illallinen Pääruoka Lounas
Kikhernepihvit ovat helppo valmistaa ja maistuvat niin kuumana kuin kylmänäkin. Tee kaksinkertainen annos ja syö seuraavana päivänä loput lounaaksi!
https://www.arla.fi/reseptit/kikhernepihvit-ja-porkkanatsatsikia/

Tee näin:

  • Huuhtele kikherneet vedessä ja valuta ne.
  • Suikaloi purjosipuli hienoksi.
  • Soseuta kikherneet.
  • Sekoita kikherneseos, purjosipuli, persilja ja maito taikinaksi. Mausta suolalla ja pippurilla.
  • Muotoile kikhernepihvit taikinasta ja paista niitä voissa pannulla muutama minuutti kummaltakin puolelta.
  • Sekoita "tsatsikin" kaikki ainekset.
  • Nauti kikhernepihvit yhdessä porkkanatsatsikin kanssa.
Valmis!

Ainekset

Kikherneitä
400 g
1 dl
Purjo
1
Maissitärkkelystä
1 rkl
Ruukku tuoretta persilja
1
Porkkanatsatsiki
2 dl
Porkkanaa
2
Valkosipulinkynsi
1
Suolaa
1 tl
Mustapippuria
1 ripaus