Kikhernepihvit ja "porkkanatsatsikia"

Kikhernepihvit ja "porkkanatsatsikia"

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(20)

Kikhernepihvit ovat helppo valmistaa ja maistuvat niin kuumana kuin kylmänäkin. Tee kaksinkertainen annos ja syö seuraavana päivänä loput lounaaksi!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

Porkkanatsatsiki

Tee näin:

Tee näin:

Huuhtele kikherneet vedessä ja valuta ne. Suikaloi purjosipuli hienoksi. Soseuta kikherneet. Sekoita kikherneseos, purjosipuli, persilja ja maito taikinaksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Muotoile taikinasta pihvejä ja paista niitä voissa pannulla muutama minuutti kummaltakin puolelta. Sekoita "tsatsikin" kaikki ainekset.

Tarjoiluehdotus: Tarjoile pihvit tsatsikin ja keitetyn riisin sekä kevyesti keitettyjen kasviksien kera.

Lisää herkullisia ideoita