Kvinoa-kanasalaatti

Kvinoa-kanasalaatti

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(9)

Kvinosalaatti kanalla, pekonilla ja avokadolla. Päällystä salaatti ihanalla crème fraîche-sinihomejuustokastikkeella. Syö ja nauti!

Ainekset

Annokset
  • 2 dl kvinoaa
  • 1 kanaliemikuutio
  • 140 g pekonia
  • 400 g broilerinfileetä
  • 1 tl suolaa
  • 1 ripaus mustapippuria
  • 1 rkl Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 2 avokadoa
  • ½ punasipulia
  • 75 g tuoretta baby-pinaattia

Kastike

Tee näin:

Tee näin:

Kypsennä kvinoa liemessä pakkauksen ohjeiden mukaan. Silppua pekoni ja paista rapeaksi kuivassa, kuumassa paistinpannussa. Anna ylimääräisen rasvan valua paperipyyhkeiden päällä. Painele broilerinfileet litteiksi käsin. Mausta suolalla ja pippurilla. Paista voissa 4-5 minuuttia kummaltakin puolelta. Leikkaa avokado paloiksi ja viipaloi sipuli ohuesti. Raasta juusto ja sekoita se crème fraîcheen. Sekoita kvino, avokado, sipuli ja pinaatti suurella lautasella. Leikkaa kana viipaleiksi ja aseta päälle. Ripottele päälle pekonia. Tarjoile kastikkeen kera.