Kvinoa-kanasalaatti

Kvinoa-kanasalaatti

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(12)

Kvinoa-kanasalaatti pekonilla ja avokadolla. Tarjoile salaatti ihanan crème fraîche-sinihomejuustokastikkeen kanssa. Syö ja nauti!

Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 2 dl kvinoaa
  • 1 kanaliemikuutio
  • 140 g pekonia
  • 400 g broilerinfileetä
  • 1 tl suolaa
  • 1 ripaus mustapippuria
  • 1 rkl Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 2 avokadoa
  • ½ punasipuli
  • 75 g tuoretta baby-pinaattia

Kastike

Tee näin:

Tee näin:

1. Kypsennä kvinoa liemessä pakkauksen ohjeiden mukaan.
2. Silppua pekoni ja paista rapeaksi kuivassa, kuumassa paistinpannussa. Anna ylimääräisen rasvan valua paperipyyhkeiden päällä.
3. Painele broilerinfileet litteiksi käsin. Mausta suolalla ja pippurilla. Paista voissa 4-5 minuuttia kummaltakin puolelta.
4. Leikkaa avokado paloiksi ja viipaloi sipuli ohuesti.
5. Sekoita kvino, avokado, sipuli ja pinaatti suurella lautasella. Leikkaa kana viipaleiksi ja aseta päälle. Ripottele päälle pekonia.
6. Raasta juusto ja sekoita se crème fraîcheen. Tarjoile salaatti kastikkeen kanssa.