Kvinoa-kanasalaatti

Kvinoa-kanasalaatti

25 minuuttia
Kvinoa-kanasalaatti pekonilla ja avokadolla. Tarjoile salaatti ihanan crème fraîche-sinihomejuustokastikkeen kanssa. Syö ja nauti!

Tee näin:

  • Kypsennä kvinoa liemessä pakkauksen ohjeiden mukaan.
  • Silppua pekoni ja paista rapeaksi kuivassa, kuumassa paistinpannussa. Anna ylimääräisen rasvan valua paperipyyhkeiden päällä.
  • Painele broilerinfileet litteiksi käsin. Mausta suolalla ja pippurilla. Paista voissa 4-5 minuuttia kummaltakin puolelta.
  • Leikkaa avokado paloiksi ja viipaloi sipuli ohuesti.
  • Sekoita kvino, avokado, sipuli ja pinaatti suurella lautasella. Leikkaa kana viipaleiksi ja aseta päälle. Ripottele päälle pekonia.
  • Raasta juusto ja sekoita se crème fraîcheen. Tarjoile salaatti kastikkeen kanssa.
Valmis!

Ainekset

Kvinoaa
2 dl
Kanaliemikuutio
1
Pekonia
140 g
Broilerinfileetä
400 g
Suolaa
1 tl
Mustapippuria
1 ripaus
1 rkl
Avokadoa
2
Punasipuli
½
Tuoretta baby-pinaattia
75 g
Lisää herkullisia ideoita
Kasvispastasalaatti
20 minuuttia
Kasvispastasalaatti
(9)