Kvinoa-kanasalaatti

Kvinoa-kanasalaatti

Kvinosalaatti kanalla, pekonilla ja avokadolla. Päällystä salaatti ihanalla crème fraîche-sinihomejuustokastikkeella. Syö ja nauti!
Arvioi (8)

Minun arvosanani

Kvinoa-kanasalaatti

Kvinosalaatti kanalla, pekonilla ja avokadolla. Päällystä salaatti ihanalla crème fraîche-sinihomejuustokastikkeella. Syö ja nauti!

Annoslukumäärä
  • 2 dl kvinoaa
  • 1 kanaliemikuutio
  • 140 g pekonia
  • 400 g broilerinfileetä
  • 1 tl suolaa
  • 1 ripaus mustapippuria
  • 1 rkl Arla Meijerivoita
  • 2 avokadoa
  • ½ punasipuli
  • 75 g tuoretta baby-pinaattia

Kastike

Ohjeet

Kypsennä kvinoa liemessä pakkauksen ohjeiden mukaan. Silppua pekoni ja paista rapeaksi kuivassa, kuumassa paistinpannussa. Anna ylimääräisen rasvan valua paperipyyhkeiden päällä. Painele broilerinfileet litteiksi käsin. Mausta suolalla ja pippurilla. Paista voissa 4-5 minuuttia kummaltakin puolelta. Leikkaa avokado paloiksi ja viipaloi sipuli ohuesti. Raasta juusto ja sekoita se crème fraîcheen. Sekoita kvino, avokado, sipuli ja pinaatti suurella lautasella. Leikkaa kana viipaleiksi ja aseta päälle. Ripottele päälle pekonia. Tarjoile kastikkeen kera.

Suositellut tuotteet