Broilerikeitto

Broilerikeitto

40 minuuttia
Herkullinen broilerikeitto saa lisää maukkautta pekonista. Viimeistele broilerikeitto nokareella hapatettua kermaa. Kokeile reseptiä!
https://www.arla.fi/reseptit/broilerikeitto/

Tee näin:

  • Aloita broilerikeitto leikkaamalla broilerinfilee paloiksi. Kuori ja hienonna sipuli sekä selleri.
  • Paista broileri, pekoni, sipuli ja selleri rypsiöljyssä kattilassa.
  • Kaada sekaan kanaliemi, vesi ja kiehauta. Lisää linssit ja anna keiton kypsyä noin 10 minuuttia.
  • Mausta broilerikeitto suolalla ja pippurilla.
  • Lisää broilerikeiton päälle nokare smetanaa sekä ripottele päälle ruohosipulia.
  • Tarjoile broilerikeitto patongin kanssa.
Valmis!
Pakastusvinkki

Kuutioi, kypsennä ja pakasta juurekset, jotka ovat pehmenneet. Voit käyttää juureksia muhennoksissa sekä keitoissa.

Ravintosisältö

600 Kcal

Ainekset

Broilerikeitto
Broilerin rintafileetä
300 g
Pekonikuutioita
140 g
Sipulia
2
Juuriselleriä
300 g
Kanalientä
3 rkl
Vettä
1 l
Punaisia linssejä
1½ dl
Mustapippuria
½ tl
Suolaa
1 tl
Hapatettu kerma
2 dl
Hienonnettua tuoretta ruohosipulia
½ dl
Patonki
1
Lisää herkullisia ideoita
Nopea keitto
20 minuuttia
Nopea keitto
(19)
Kanakeitto
20 minuuttia
Kanakeitto
(23)