Helpot uunijuurekset Apetinalla
Uusi

Helpot uunijuurekset Apetinalla

Helpot uunijuurekset Apetinalla on loistava lisäke lähes mille tahansa ruoalle ja se muokkautuu mutkattomasti jääkaapin sisällön mukaan. Lisäämällä juuresten päälle Apetina-juustoa lisäke muuttuu helposti kokonaiseksi ateriaksi.
https://www.arla.fi/reseptit/helpot-uunijuurekset-apetinalla/

Tee näin:

Helpot uunijuurekset Apetinalla
  • Kuumenna uuni 225 ℃:seen.
  • Pese ja kuivaa perunat. Kuori juurekset ja leikkaa kaikki kasvikset paloiksi.
  • Levitä kasvikset leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Mausta yrttisuolalla ja mustapippurilla. Pirskottele päälle Apetina rasioiden öljy ja sekoita hyvin.
  • Paista uunissa noin 20 minuuttia.
  • Ota kasvikset uunista, sekoita ja kaada Apetina juuresten päälle.
  • Jatka paistamista vielä noin 10 minuuttia, tai kunnes kasvikset ovat kypsiä ja Apetina saanut sopivasti väriä.
  • Tarjoile tsatsikin kanssa.
Valmis!
Vinkki

Mausta uunijuurekset ennen kuin lisäät niihin öljyä. Näin mausteet pääsevät imeytymään kunnolla juureksiin.

Ainekset

Helpot uunijuurekset Apetinalla
Perunoita
500 g
Juureksia (porkkanoita, lanttua, palsternakkaa, mukulaselleriä)
1 kg
2 pkt
Yrttisuolaa
½ tl
Mustapippuria myllystä
Lisää herkullisia ideoita
Apetina-juuresvuoka
1 tunti 30 minuuttia
Apetina-juuresvuoka
(1)