Uunijuurekset

Uunijuurekset

Uunijuurekset maistuvat grilliruokien lisukkeena ja valmistuvat kuin itsekseen sillä aikaa, kun grillaat herkkuja.

Tee näin:

  • Kuumenna uuni 225°C.
  • Pese ja kuori juurekset ja sipulit, uusille porkkanoille riittää hyvä pesu juuresharjalla. Leikkaa juurekset puolikkaiksi ja laita ne uunipellille.
  • Sekoita suola, mustapippuri, rosmariini ja valkosipuli sulatettuun voihin ja lisää juuresten joukkoon.
  • Paista uunin keskitasossa 20 -25 min.
  • Murustele joukkoon lopuksi Apetina -juusto. Koristele tuoreella basilikalla.
Valmis!

Ainekset

Ainekset
Erilaisia tuoreita juureksia esim. porkkanoita, punajuuria, sipuleita, palsternakkaa
1 kg
2 rkl
Valkosipulinkynttä
1 puserrettu
Suolaa
n. 1 tl
Mustapippuria
n. 1 tl
Rosmariinia
Apetina Original välimerellinen juustopala
150 g
Tuoretta basilikaa