Palak paneer

Palak paneer

30 minuuttia
Palak paneer on intialainen kasvisruoka, joka on nopea valmistaa, terveellinen ja maukas. Palak paneer tarjoillaan riisin kanssa. Kokeile nopeaa reseptiä!
https://www.arla.fi/reseptit/palak-paneer/

Tee näin:

Palak paneer
  • Aloita palak paneer keittämällä ensin riisi pakkauksen ohjeiden mukaisesti.
  • Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulit. Kaavi chilin siemenet pois ja hienonna chili. Pilko tomaatti pieniksi paloiksi. Raasta inkivääri.
  • Paista sipuli ja valkosipuli rasvaseoksessa isolla paistinpannulla keskilämmöllä noin 5 minuuttia. Nosta lämpöä ja lisää kuivat mausteet. Paista noin 2 minuuttia samalla sekoittaen.
  • Lisää tomaatit, inkivääri ja chili. Paista vielä noin 5 minuuttia. Sekoittele ajoittain. Sekoita esimerkiksi sauvasekoittimella puolet pinaateista noin 1 dl veden kanssa.
  • Lisää pinaattivesi-sekoitus, loput pinaatit sekä kerma. Keitä kastike yhteen. Mausta suolalla.
  • Kuutioi paneer-juusto, kaada juustot kastikkeen päälle ja anna lämmetä. Viimeistele palak paneer korianterilla, cashewpähkinöillä ja kookoshiutaleilla.
  • Tarjoile palak paneer riisin kanssa.
Valmis!

Ainekset

Palak paneer
Basmatiriisiä
3 dl
Sipuli
1
Valkosipulinkynsiä
2
Vihreä chili
1
Tomaatteja
2
Ingmariini® Juokseva rasvaseosta
1 rkl
Garam masalaa
1 tl
Jeeraa
1 tl
Tuoretta inkivääriä
1 rkl
Baby-pinaattia
250 g
2 dl
2 pkt
Suolaa
Koristelu
Tuoretta korianteria
Cashewpähkinöitä
Kookoshiutale
Lisää herkullisia ideoita
Paneer Tikka Masala
30 minuuttia
Paneer Tikka Masala
(31)