Kasviswokki Paneer-juustolla

Kasviswokki Paneer-juustolla

45 minuuttia
Kasviswokki on värikäs ja maukas kasvisruoka, joka valmistuu nopeasti. Paneer-juusto sopii kasviswokkiin ja tuo lisää proteiinia ruokaan. Kokeile reseptiä!
https://www.arla.fi/reseptit/kasviswokki-paneer-juustolla/

Tee näin:

Kasviswokki Paneer-juustolla
  • Aloita kasviswokin valmistus käsittelemällä kasvikset sekä paneer-juusto. Huuhtele kevätsipuli, chili, siitakesienet, parsakaali ja Pak Choi-lehdet. Valuta vedet pois.
  • Viipaloi kevätsipuli. Poista mahdolliset chilin siemenet ennen pilkkomista. Kuori ja hienonna valkosipulit. Puolita sienet, leikkaa parsakaali pitkiksi kimpuiksi ja paloittele Pak Choi/ pinaattikiinankaali. Kuori inkivääri ja raasta 3 rkl inkivääriä. Kuutioi paneer-juusto, 2x2 cm kokoisiksi paloiksi.
  • Keitä nuudelit paketin ohjeiden mukaisesti.
  • Kuumenna puolet rypsiöljystä wokkipannussa. Paista vihersipuli, chili, valkosipuli ja inkivääri noin 2 minuuttia samalla sekoittaen. Lisää paneer-juusto ja paista, kunnes juustolla on kaunis väri. Siirrä lautaselle.
  • Paista seuraavaksi sienet, parsakaali ja pinaattikiinankaali jäljellä olevaan rypsiöljyyn. Kypsennä kasviksia 3–5 minuuttia.
  • Lisää paistettu paneer-juustoseos, soija, hoisin-kastike ja seesamiöljy kasviswokkiin. Kääntele nuudelit kasviswokissa ja lisää tuore korianteri.
  • Viimeistele kasviswokki limen mehulla tarjoillessasi.
Valmis!

Ravintosisältö

Ainekset

Kasviswokki Paneer-juustolla
450 g
Kevätsipuleita
4
Tuoretta punaista chili
1
Valkosipulinkynsiä
2
Siitakesieniä
100 g
Parsakaali (mielellään varsiparsakaalia)
250 g
Paksoita (pinaattikiinankaalia)
1
Rypsiöljy paistamiseen
3 rkl
Tuoretta inkivääriä
n. 10 cm
Japanilaista soijakastiketta
3 rkl
Hoisin-kastiketta
2 rkl
Seesamiöljyä
2 rkl
Tarjoiluun
Munanuudeleita
250 g
Tuoretta korianteria
1 ruukku
Limetti
1
Lisää herkullisia ideoita
Kasvisstroganoff
30 minuuttia
Kasvisstroganoff
(5)
Paneer Tikka Masala
30 minuuttia
Paneer Tikka Masala
(38)
Paneer Bowl
40 minuuttia
Paneer Bowl
(3)