Vihannes-raejuustowok nuudeleilla

Vihannes-raejuustowok nuudeleilla

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(4)

Vihannes-raejuustowok nuudeleilla on käden käänteessä syntyvä herkullinen kasvisruoka. Kokeile jo tänään!

Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 250 g pinaatti- tai muita nuudeleita
  • 2 puserrettua valkosipulinkynttä
  • 2 rkl Arla Ingmariinia
  • 500 g wokkivihanneksia (esim. Thai)
  • 2 rkl soijakastiketta
  • 2 tl limemehua
  • 250 g Arla Keso maustamatonta raejuustoa
  • ½ dl sweet chili -kastiketta

Tee näin:

Tee näin:

Kuumenna vettä nuudeleiden pehmentämistä varten. Lisää nuudelit kiehuvaan, suolalla maustettuun veteen. Anna nuudeleiden hautua kannen alla noin 4 minuuttia, kunnes ne ovat pehmenneet. Valuta. Kuullota valkosipulisilppu rasvassa isolla paistokasarilla tai wokissa. Lisää vihannekset ja paista muutama minuutti sekoitellen. Lisää soija- ja chilikastike sekä limettimehu. Jaa nuudelit syville lautasille tai kulhoihin. Lisää vihannekset nuudeliannosten päälle. Lusikoi annoksille vielä raejuusto. Tarjoa heti.