Paneer Bowl

Paneer Bowl

40 minuuttia
Paneer Bowl on ruokaisa kulho, joka saa makunsa täyteläisestä kastikkeesta ja paahdetuista pistaasipähkinöistä. Kokeile tätä bowlia ja ihastu!
https://www.arla.fi/reseptit/paneer-bowl/

Tee näin:

  • Paneer Bowl aloitetaan paneer-juuston kuutioimisella.
  • Kuutioi myös tomaatit, viipaloi punasipuli ja huuhtele rucolat. Hienonna pistaasipähkinät karkeasti.
  • Sekoita Paneer Bowl -kastikkeen ainekset keskenään pienessä kulhossa.
  • Kermaista farroa varten, silppua basilika ja valkosipulinkynsi. Laita basilika ja valkosipuli kulhoon ja sekoita joukkoon chilihiutaleet, suola, vehnäryynit ja 3 ruokalusikallista kastiketta.
  • Höylää kesäkurpitsasta ohuita suikaleita kuorimaveitsellä tai juustoraastimella. Laita kurpitsasuikaleet kulhoon ja sekoita raastetun sitruunankuoren, sitruunanmehun ja suolan kanssa.
  • Paista paneer-juustopaloja 3–4 minuuttia voissa pannulla, kunnes juustopalat ovat saaneet kauniin värin pintaan.
  • Kokoa nyt Paneer Bowl. Laita kermainen farro kulhoihin. Kokoa paistetut paneer-juustot, vihannekset ja hienonnetut pistaasipähkinät farron päälle.
  • Viimeistele Paneer Bowl lopulla kastikkeella ja nauti!.
Valmis!

Ainekset

225 g
Tomaattia
2
Punasipuli
½
Rucola
50 g
Paahdettuja pistaasipähkinöitä
½ dl
Kastike
1 dl
Japanilaista soijakastiketta
1 rkl
Kermainen farro
Vehnäryynejä
3 dl
Ruukku tuoretta tuore basilika
1
Valkosipulinkynsi
1
Chilihiutale
½ tl
Suolaa
2 tl
Sitruunamarinoitu kesäkurpitsa
Kesäkurpitsa
1
Sitruunamehua ja raastettu kuori
Suolaa
2 tl
Lisää herkullisia ideoita
Paneer Tikka Masala
30 minuuttia
Paneer Tikka Masala
(31)