Paneer Masala

Paneer Masala

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

Paneer Masala on herkullinen kasvisruoka, joka tuo intialaisen makumaailman ruokapöytään. Tarjoile Paneer Masala riisin kera. Tutustu reseptiin!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}

Ainekset

Annokset

Ainekset

  • 100 g cashewpähkinöitä
  • 1 sipuli
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 1 rkl Arla Lempi kirkastettua voita Kirkastettu voi, laktoositon
  • 2 rkl tuoretta inkivääriä raasteena
  • 1 tl kurkumaa
  • 1 rkl garam masalaa
  • 1 tlk säilöttyjä kokonaisia tomaatteja
  • 2 dl Arla Laktoositonta vispikermaa
  • 80 g tuoretta pinaattia
  • 1 pkt Apetina Paneer -juustoa
  • 1 tl suolaa

Tarjoiluun

  • 3 dl riisiä

Liittyvät reseptit

Tee näin:

Tee näin:

1. Aloita Paneer Masalan valmistus cashewpähkinöiden liotuksella. Lisää pähkinät astiaan, kaada kiehuvaa vettä niiden päälle ja anna pähkinöiden seistä vedessä vähintään 10 minuuttia, mieluummin vieläkin pidempään.
2. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuullota sipulit voissa isossa kattilassa noin 5 minuutin ajan.
3. Lisää mausteet sipulien kanssa kattilaan, jatka kuullottamista noin minuutin koko ajan sekoittaen. Lisää tomaatit, liotetut pähkinät ja noin 2 dl vettä. Keitä noin 10 minuuttia. Hienonna lopuksi Paneer Masala -kastike sauvasekoittimella.
4. Lisää kastikkeeseen kerma ja hauduta 3 minuuttia. Mausta suolalla. Lisää tuore pinaatti ja paloiteltu Paneer, kuumenna seos vielä kerran. Tarjoile valmis Paneer Masala keitetyn riisin kanssa.

Lisää herkullisia ideoita