Paneer Masala

Paneer Masala

Paneer Masala on herkullinen kasvisruoka, joka tuo intialaisen makumaailman ruokapöytään. Tarjoile Paneer Masala riisin kera. Tutustu reseptiin!
https://www.arla.fi/reseptit/paneer-masala/

Tee näin:

  • Aloita Paneer Masalan valmistus cashewpähkinöiden liotuksella. Lisää pähkinät astiaan, kaada kiehuvaa vettä niiden päälle ja anna pähkinöiden seistä vedessä vähintään 10 minuuttia, mieluummin vieläkin pidempään.
  • Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuullota sipulit voissa isossa kattilassa noin 5 minuutin ajan.
  • Lisää mausteet sipulien kanssa kattilaan, jatka kuullottamista noin minuutin koko ajan sekoittaen.
  • Lisää tomaatit, liotetut pähkinät ja noin 2 dl vettä.
  • Keitä noin 10 minuuttia.
  • Hienonna lopuksi Paneer Masala -kastike sauvasekoittimella.
  • Lisää kastikkeeseen kerma ja hauduta 3 minuuttia. Mausta suolalla.
  • Paloittele Paneer-juusto. Lisää tuore pinaatti ja paloiteltu Paneer kastikkeen joukkoon ja kuumenna seos vielä kerran. Tarjoile valmis Paneer Masala keitetyn riisin kanssa.
Valmis!

Ainekset

Ainekset
Cashewpähkinöitä
100 g
Sipuli
1
Valkosipulinkynsiä
3
1 rkl
Tuoretta inkivääriä raasteena
2 rkl
Kurkumaa
1 tl
Garam masalaa
1 rkl
Säilöttyjä kokonaisia tomaatteja
1 tlk
2 dl
Tuoretta pinaattia
80 g
1 pkt
Suolaa
1 tl
Tarjoiluun
Riisiä
3 dl
Lisää herkullisia ideoita
Nyhtökaurastroganoff
30 minuuttia
Nyhtökaurastroganoff
(57)