Paneer Masala

Paneer Masala

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

Paneer Masala on herkullinen kasvisruoka, joka tuo intialaisen makumaailman ruokapöytään. Tarjoile Paneer Masala riisin kera. Tutustu reseptiin!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}

Ainekset

Annokset

Ainekset

  • 100 g cashewpähkinöitä
  • 1 sipuli
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 1 rkl Arla Lempi kirkastettua voita Kirkastettu voi, laktoositon
  • 2 rkl tuoretta inkivääriä raasteena
  • 1 tl kurkumaa
  • 1 rkl garam masalaa
  • 1 tlk säilöttyjä kokonaisia tomaatteja
  • 2 dl Arla Laktoositonta vispikermaa
  • 80 g tuoretta pinaattia
  • 1 pkt Apetina Paneer -juustoa
  • 1 tl suolaa

Tarjoiluun

  • 3 dl riisiä

Liittyvät reseptit

Tee näin:

Tee näin:

1. Aloita Paneer Masalan valmistus cashewpähkinöiden liotuksella. Lisää pähkinät astiaan, kaada kiehuvaa vettä niiden päälle ja anna pähkinöiden seistä vedessä vähintään 10 minuuttia, mie-luummin vieläkin pidempään.
2. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuullota sipulit voissa isossa kattilassa noin 5 minuutin ajan.
3. Lisää mausteet sipulien kanssa kattilaan, jatka kuullottamista noin minuutin koko ajan sekoit-taen. Lisää tomaatit, liotetut pähkinät ja noin 2 dl vettä. Keitä noin 10 minuuttia. Hienonna lopuksi Paneer Masala -kastike sauvasekoittimella.
4. Lisää kastikkeeseen kerma ja hauduta 3 minuuttia. Mausta suolalla. Lisää tuore pinaatti ja paloiteltu Paneer, kuumenna seos vielä kerran. Tarjoile valmis Paneer Masala keitetyn riisin kanssa.

Lisää herkullisia ideoita