Kanaenchiladat eli tortillalasagne

Kanaenchiladat eli tortillalasagne

Enchildat, eli täytetyt pehmeät maissitortillat, kuorrutetaan juustolla. Ne ovat kuin meksikolainen versio lasagnesta, eräänlainen tortillalasagne. Tarjoile kanaenchiladat salsan, avokadon ja paprikachilimaustetun crème fraîchen kanssa.
Arvioi (14)

Minun arvosanani

Kanaenchiladat eli tortillalasagne

Enchildat, eli täytetyt pehmeät maissitortillat, kuorrutetaan juustolla. Ne ovat kuin meksikolainen versio lasagnesta, eräänlainen tortillalasagne. Tarjoile kanaenchiladat salsan, avokadon ja paprikachilimaustetun crème fraîchen kanssa.

Annoslukumäärä

Täyte

  • 3 keskikokoista sipulia pilkottuna
  • 3 kynttä valkosipulia hienonnettuna
  • 2 tuoretta vihreää chiliä
  • 1 rkl rypsiöljyä
  • 2 reilua kourallista pinaattia
  • 600 g broilerin fileesuikaleita
  • 1 prk Arla Lempi Crème fraîchea
  • paprikajauhetta
  • 300 g Arla Emmental juustoa raastettuna
  • 1 dl tuoretta korianteria
  • 6 kpl tortillalettua

Ohjeet

Freesaa sipuli, valkosipuli ja chili laakeassa paistinpannussa. Lisää kanat ja paista kunnes ne ovat kypsiä. Lisää pinaatti, juusto ja crème fraiche. Keitä koko ajan sekoittaen kunnes juusto on sulanut. Mausta suolalla ja pippurilla. Jaa täyte tasaisesti tortillalettujen keskelle. Rullaa ja aseta ne saumapuoli alaspäin öljyttyyn vuokaan. Sivele tortillat kevyesti öljyllä. Paista uunissa n. 10-15 minuuttia kunnes ne ovat kullanruskeita. Koristele korianterilla. Tarjoile salsan, avokadon ja paprika-chilimaustetun crème fraichen kanssa.

Vinkit

Reseptin on laatinut Aki Kinnunen Suomen kokkimaajoukkueesta

Suositellut tuotteet