Kanaenchiladat

Kanaenchiladat

30 minuuttia
Kanaenchiladat ovat kuin meksikolainen versio lasagnesta, eräänlainen tortillalasagne. Tarjoile kanaenchiladat salsan, avokadon ja maustetun créme fraîchen kera.
https://www.arla.fi/reseptit/kanaenchiladat-eli-tortillalasagne/

Tee näin:

  • Freesaa sipuli, valkosipuli ja chili laakeassa paistinpannussa.
  • Lisää kanat ja paista kunnes ne ovat kypsiä. Lisää pinaatti, juusto ja crème fraiche.
  • Keitä koko ajan sekoittaen kunnes juusto on sulanut. Mausta suolalla ja pippurilla.
  • Jaa täyte tasaisesti tortillalettujen keskelle. Rullaa ja aseta ne saumapuoli alaspäin öljyttyyn vuokaan.
  • Sivele tortillat kevyesti öljyllä.
  • Paista uunissa n. 10-15 minuuttia kunnes ne ovat kullanruskeita.
  • Koristele kanaenchiladat korianterilla.
  • Tarjoile kanaenchiladat salsan, avokadon ja paprika-chilimaustetun crème fraichen kanssa.
Valmis!
Vinkki

Reseptin on laatinut Aki Kinnunen Suomen kokkimaajoukkueesta

Ainekset

Täyte
Keskikokoista sipuleita pilkottuna
3
Kynttä valkosipulia hienonnettuna
3
Tuoretta vihreä chili
2
Rypsiöljyä
1 rkl
Reilua kourallista pinaattia
2
Broilerin suikaleita
600 g
1 prk
Paprikamaustetta
300 g
Tuoretta korianteria
1 dl
Tortillalettuja
6
Lisää herkullisia ideoita
Lasagne
50 minuuttia
Lasagne
(54)