Kanaenchiladat

Kanaenchiladat

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(26)

Kanaenchiladat ovat kuin meksikolainen versio lasagnesta, eräänlainen tortillalasagne. Tarjoile kanaenchiladat salsan, avokadon ja maustetun créme fraîchen kera.

Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

Täyte

  • 6 kpl tortillalettua

Tee näin:

Tee näin:

Freesaa sipuli, valkosipuli ja chili laakeassa paistinpannussa. Lisää kanat ja paista kunnes ne ovat kypsiä. Lisää pinaatti, juusto ja crème fraiche. Keitä koko ajan sekoittaen kunnes juusto on sulanut. Mausta suolalla ja pippurilla. Jaa täyte tasaisesti tortillalettujen keskelle. Rullaa ja aseta ne saumapuoli alaspäin öljyttyyn vuokaan. Sivele tortillat kevyesti öljyllä. Paista uunissa n. 10-15 minuuttia kunnes ne ovat kullanruskeita. Koristele korianterilla. Tarjoile salsan, avokadon ja paprika-chilimaustetun crème fraichen kanssa.

Vinkki

Reseptin on laatinut Aki Kinnunen Suomen kokkimaajoukkueesta