Makkarakuskus

Makkarakuskus

20 minuuttia
Makkarakuskus on helppo ja herkullinen ruoka, joka maistuu moneen makuun! Makkarakuskus tuo mukavaa vaihtelua arjen ruokailuihin.

Tee näin:

  • Aloita valmistamaan makkarakuskus kiehauttamalla kanaliemi padassa ja lisäämällä siihen kuskus.
  • Laita kansi padan päälle, nosta pata levyltä ja anna kuskusin vetäytyä noin 6 minuuttia.
  • Viipaloi makkara. Kuori ja hienonna sipuli.
  • Poista siemenet paprikoista ja leikkaa ne palasiksi.
  • Paista makkara, sipuli ja paprika voissa suuressa paistinpannussa. Sekoita kuskusiin.
  • Nauti herkullinen makkarakuskus raikkaan salaatin kanssa!
Valmis!
Vinkki

Voit myös tarjoilla padan valmiin kastikkeen (esim. kylmä sweet chili) kanssa.

Ainekset

Couscousia
4 dl
Vettä
4 dl
Kanaliemikuutio
1
Makkaraa (esim. chorizoa)
3
Sipuli
1
Paprikaa
2
Kastike
200 g
Valkosipulinkynttä
1 puserrettu
Ranskalaista sinappia
1 tl
Sambal oelekia
½ tl