Pekonipasta

Pekonipasta

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

20 minuuttia

Pekonipasta on maukas ja nopea arkiruoka. Tämä pekonipasta saa väriä ja makua vihreistä herneistä. Kokeile herkullista reseptiä!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}

Ainekset

Annokset

  • 280 g pekonia
  • 300 g pastaa esim. penne-pastaa
  • 2 dl Arla Lempi ruokakermaa 15 % Ruokakerma 15 % laktoositon
  • 1 rkl dijonsinappia
  • 1 rkl juoksevaa hunajaa
  • 125 g pakasteherneitä
  • ½ dl vettä

Liittyvät reseptit

Tee näin:

Tee näin:

1. Aloita pekonipasta valmistamalla ensin kastike. Paloittele pekoni ja paista pannulla.
2. Lisää pannulle Lempi ruokakerma, sinappi, hunaja, herneet ja vesi. Keitä kastiketta noin 3 minuuttia.
3. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
4. Yhdistä pekonipastan ainekset; kastike ja pasta.
5. Tarjoile valmis pekonipasta salaatin kanssa.

Lisää herkullisia ideoita