Munakasrulla

Munakasrulla

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(26)

1 tunti

Munakasrulla taipuu moneen: tarjoile täyteläisenä aamupalana, illanistujaisten ruokaisana herkkuna tai kääräise folioon evääksi töihin.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Reseptistä valmistuu 5 annosta

Munarulla

  • 6 kananmunaa
  • 5 dl Arla kevytmaitoa Kevytmaito
  • 1½ vehnäjauhoja tai gluteenitonta hienoa jauhoa
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl mustapippuria

Täyte

  • 400 g jauhelihaa
  • ½ sipulia
  • ½ punaista paprikaa
  • 2 tl jauhelihamaustetta
  • 1 tl mustapippuria
  • 1 -2 tl cayennepippuria
  • 1 pkt maustamatonta tuorejuustoa
  • suolaa jos tarpeen

Pinnalle

Lisää herkullisia ideoita

Tee näin:

Tee näin:

  1. Yhdistä munat ja maito. Vatkaa kevyesti. Lisää vehnäjauhot, suola ja mustapippuri. Sekoita munakasrullataikina tasaiseksi.
  2. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla ja kaada taikina pellille. Paista 225 asteessa noin 15 minuuttia. Ota kypsä munakasrulla uunista ja kumoa toiselle leivinpaperille ja anna jäähtyä.
  3. Silppua sipuli ja paprika. Laita paistinpannulle nökäre voita. Ruskista jauheliha, sipulit, mausteet ja paprika pannulla. Sekoita joukkoon tuorejuusto ja lämmitä täytettä vielä hetki.
  4. Levitä täyte munakaslevyn pinnalle. Ripottele päälle puolet juustoraasteesta ja kääri levy rullalle kääretortun tapaan.
  5. Viimeistele munakasrulla ripottelemalla sen pinnalle loput juustoraasteet ja paistamalla sitä 225 -asteisessa uunissa niin, että kuorrute saa nätin ruskean värin, noin 7–10 min.
  6. Koristele valmis munakasrulla tuoreella persiljalla ja punaisen paprikan viipaleilla.

Katso myös nämä