Munakasrulla

Munakasrulla

1 tunti
Munakasrulla taipuu moneen: tarjoile täyteläisenä aamupalana, illanistujaisten ruokaisana herkkuna tai kääräise folioon evääksi töihin.

Tee näin:

Munakasrulla
  • Yhdistä munat ja maito. Vatkaa kevyesti. Lisää vehnäjauhot, suola ja mustapippuri. Sekoita munakasrullataikina tasaiseksi.
  • Vuoraa uunipelti leivinpaperilla ja kaada taikina pellille. Paista 225 asteessa noin 15 minuuttia. Ota kypsä munakasrulla uunista ja kumoa toiselle leivinpaperille ja anna jäähtyä.
  • Silppua sipuli ja paprika. Laita paistinpannulle nökäre voita. Ruskista jauheliha, sipulit, mausteet ja paprika pannulla. Sekoita joukkoon tuorejuusto ja lämmitä täytettä vielä hetki.
  • Levitä täyte munakaslevyn pinnalle. Ripottele päälle puolet juustoraasteesta ja kääri levy rullalle kääretortun tapaan.
  • Viimeistele munakasrulla ripottelemalla sen pinnalle loput juustoraasteet ja paistamalla sitä 225 -asteisessa uunissa niin, että kuorrute saa nätin ruskean värin, noin 7–10 min.
  • Koristele valmis munakasrulla tuoreella persiljalla ja punaisen paprikan viipaleilla.
Valmis!

Ainekset

Munakasrulla
Kananmunaa
6
5 dl
Vehnäjauhoja tai gluteenitonta hienoa jauhoa
Suolaa
1 tl
Mustapippuria
1 tl
Täyte
Jauhelihaa
400 g
Sipulia
½
Punaista paprikaa
½
Jauhelihamaustetta
2 tl
Mustapippuria
1 tl
Cayennepippuria
1 maustemitallinen
Maustamatonta tuorejuustoa
1 pkt
Suolaa jos tarpeen
Pinnalle
2 dl
Tuoretta persiljaa
Punaista paprikaa viipaleina
Lisää herkullisia ideoita