Jauheliha-punajuurikastike

Jauheliha-punajuurikastike

20 minuuttia
Jauheliha-punajuurikastike on helppo ja maukas ruoka arjen keskelle. Tarjoile tämä jauhelihakastike pastan tai perunoiden kera.

Tee näin:

  • Aloita jauheliha-punajuurikastikkeen valmistus ruskistamalla jauheliha ja sipuli rasvassa pannulla.
  • Raasta punajuuret ja lisää pannulle. Lisää vesi ja kerma.
  • Kuumenna kiehuvaksi ja lisää murennettu lihaliemikuutio, suola ja viherpippuri.
  • Anna kiehua miedolla lämmöllä muutama minuutti, kunnes punajuuri on sopivan pehmeää. Tarkista maku.
  • Murenna juusto kastikkeen pinnalle ja lisää koristeeksi persiljasilppua.
  • Tarjoa jauheliha-punajuurikastike pastan tai perunoiden kanssa.
Valmis!

Ainekset

Jauhelihaa
400 g
Sipuli hienonnettuna
1
2 rkl
Tuoretta punajuurta
3
Vettä
1 dl
2 dl
Lihaliemikuutio
1
Suolaa
½ tl
Viherpippuria murskattuna
1 tl
100 g
Persiljaa hienonnettuna
2 rkl