Pinaattiletut

Pinaattiletut

30 minuuttia
Pinaattiletut on perinteinen arkiruoka koko perheen makuun. Tarjoile terveelliset pinaattiletut raejuuston, avokadon ja salaatin kanssa.

Tee näin:

Pinaattiletut
  • Aloita valmistamaan pinaattiletut tekemällä taikina. Sekoita ensin maito, jauhot ja suola tehosekoittimessa. Lisää sitten pinaatti ja sekoita tasaiseksi, vihreäksi lettutaikinaksi.
  • Pinaattiletut ovat parhaita lisukkeiden kanssa tarjottuna, joten valmista seuraavaksi lettujen lisukkeet. Silppua punakaali hienoksi ja pilko persilja. Sekoita punakaali, persilja, öljy ja etikka keskenään. Mausta ripauksella suolaa. Poista avokadon kivi. Kuori ja leikkaa avokado viipaleiksi.
  • Kuumenna voi paistinpannulla ja paista pinaattiletut pienessä määrässä voita. Tarjoile pinaattiletut raejuuston ja kasvisten kanssa.
Valmis!
Vinkki

Tee samalla kertaa jälkiruuaksi lettuja hillon kanssa syötäväksi! Lähes samoista aineksista syntyy myös lettutaikina.

Ainekset

Lettutaikina
6 dl
Vehnäjauhoja
3 dl
Kananmunia
3
Suolaa
1 tl
Tuoretta pinaattia
100 g
½ dl
Lisukkeet
250 g
Punakaali
50 g
Tuoretta persiljaa
1 ruukku
Oliiviöljyä
1 rkl
Valkoviinietikkaa
½ rkl
Suolaa
Avokado
1
Lisää herkullisia ideoita
Pinaattikeitto
20 minuuttia
Pinaattikeitto
(20)