Pinaattikeitto

Pinaattikeitto

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(8)

Pinaattikeitto maistuu ehdottomasti parhaimmalta, kun sen tekee alusta asti itse. Kaiken lisäksi se valmistuu todella nopeasti!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

Tarjoiluun

  • kananmunia puolitettuna

Tee näin:

Tee näin:

Sulata voi kattilassa. Sekoita joukkoon vehnäjauhot. Lisää noin puolet maidosta ja sekoita niin kauan, että seos on tasaista ja kiehuu. Lisää sitten loput maidosta sekä vielä jäässä oleva pinaatti. Sekoita. Keitä keittoa muutama minuutti ja mausta se suolalla, sokerilla ja valkopippurilla. Tarjoa valmiin pinaattkeiton kanssa keitettyjä kananmunia. Vinkki! Maista keiton kanssa myös rapeiksi paistettuja pekonikuutioita! Keväisin voit korvata pinaatin nokkosella (1,5l tuoreita nokkosenlehitä tähän keittoon). Leikkaa saksilla nokkosenlehtiä puhtaalta paikalta. Huuhdo nokkosenlehdet. Hienonna lehdet kulhossa saksilla ja kiehauta vedessä. Huuhdo lävikössä ja valuta.

Lisää herkullisia ideoita