Apetina-orzovuoka
Uusi

Apetina-orzovuoka

Helppo orzopastavuoka syntyy hetkessä ja mukaan voi lisätä vaihtelevasti kasviksia. Paahtuneen salaattijuuston voi lopuksi paloitella vuoan joukkoon tai ottaa reilumpina paloina suoraan lautaselle.
https://www.arla.fi/reseptit/apetina-orzovuoka/

Tee näin:

Apetina-orzovuoka
  • Kuumenna uuni 200 ℃:seen.
  • Kuori sipuli ja hienonna se.
  • Pese tomaatit ja kesäkurpitsa, poista tomaateista kova kanta. Paloittele isoiksi kuutioiksi.
  • Leikkaa oliivit siivuiksi.
  • Kaada pasta vuokaan ja lisää kasvikset sekä Arla Lempi Paprika & Chili Kuohkea tuorejuusto ja kasvisliemi. Revi joukkoon vielä lehtikaalin pehmeät osat.
  • Sekoita ja nosta uuniin 30 minuutiksi.
  • Halkaise salaattijuusto kahtia. Ota vuoka uunista ja nosta päälle saalaattijuusto.
  • Mausta pippurilla ja oreganolla.
  • Nosta uunin lämpötila 225 ℃:seen ja jatka paistamista noin 10 minuuttia, tai kunnes juusto alkaa saada väriä.
Valmis!
Vinkki

Voit vaihdella reseptissä käytettäviä kasviksia myös sesongin mukaan.

Ainekset

Apetina-orzovuoka
Sipuli
1
Kesäkurpitsa
1
Tomaatteja
100 g
Mustia oliiveja
10
Oliiviöljyä
2 rkl
Orzo-pastaa
300 g
Prk Arla Lempi Paprika & Chili Kuohkea tuorejuustoa
1
Kasvislientä
8 dl
-5 lehteä lehtikaalia
3
1 pala (200g) Arla Apetina salaatti juusto
1
Mustapippuria
Kuivattua oreganoa
1 rkl
Lisää herkullisia ideoita
Kanapasta
35 minuuttia
Kanapasta
(99)