Kinkku-cannellonit

Kinkku-cannellonit

40 minuuttia
Kielen mennessään vievät kinkku-cannellonit ovat herkullinen ruoka koko perheelle. Kokeile reseptiä!
https://www.arla.fi/reseptit/kinkkucannelonit/

Tee näin:

Kinkku-cannellonit
  • Aloita valmistamaan kinkkucannelonit tekemällä ensin täyte. Laita uuni kuumenemaan 225-asteiseksi.
  • Sulata ja valuta pinaatti. Kuori ja silppua sipuli. Freesaa sipuli ja pinaatti voissa pannulla. Mausta suolalla ja pippurilla.
  • Sekoita keskenään tomaattimurska ja crème fraîche. Lisää pannulle kinkkusuikaleet ja 1 dl tomaattikastiketta. Annostele täyte lasagnelevyille ja rullaa levyt pitkän sivun suuntaisesti.
  • Laita rullat uunivuokaan ja kaada päälle loput kastikkeesta. Ripottele pinnalle juustoraastetta.
  • Paista kinkku-cannellonit uunissa keskitasolla 20-25 minuuttia.
Valmis!

Ainekset

Kinkku-cannellonit
Pakastepinaattia
250 g
Punasipuli
1
Suolaa
½ tl
Mustapippuria
Kinkkusuikaleita
200 g
Tomaattimurskaa
2 dl
1 prk
Tuorelasagnelevyjä
8
2 dl
Lisää herkullisia ideoita
Lasagne
50 minuuttia
Lasagne
(56)