Kinkkucannelonit

Kinkkucannelonit

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(2)

Kielen vievät kinkkucannelonit ovat herkullinen ruoka koko perheelle. Kokeile reseptiä!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

Lisää herkullisia ideoita

Tee näin:

Tee näin:

  1. Aloita valmistamaan kinkkucannelonit tekemällä ensin täyte. Laita uuni kuumenemaan 225-asteiseksi.
  2. Sulata ja valuta pinaatti. Kuori ja silppua sipuli. Freesaa sipuli ja pinaatti voissa pannulla. Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Sekoita keskenään tomaattimurska ja crème fraîche. Lisää pannulle kinkkusuikaleet ja 1 dl tomaattikastiketta. Annostele täyte lasagnelevyille ja rullaa levyt pitkän sivun suuntaisesti.
  4. Laita rullat uunivuokaan ja kaada päälle loput kastikkeesta. Ripottele pinnalle juustoraastetta. Paista uunin keskitasolla 20-25 minuuttia.

Katso myös nämä