Kinkkucannelonit

Kinkkucannelonit

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

Kielen vievät kinkkucannelonit ovat herkullinen ruoka koko perheelle.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

Tee näin:

Tee näin:

Kuumenna uuni 225-asteiseksi. Sulata ja valuta pinaatti. Kuori ja silppua sipuli. Freesaa sipuli ja pinaatti voissa pannulla. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita keskenään tomaattimurska ja crème fraîche. Lisää pannulle kinkkusuikaleet ja 1 dl tomaattikastiketta. Annostele täyte lasagnelevyille ja rullaa levyt pitkän sivun suuntaisesti. Laita rullat uunivuokaan ja kaada päälle loput kastikkeesta. Ripottele pinnalle juustoraastetta. Paista uunin keskitasolla 20-25 minuuttia.

Lisää herkullisia ideoita