Cannellonit kasvistäytteellä

Cannellonit kasvistäytteellä

40 minuuttia
Maukkaat cannellonit valmistuvat näppärästi uunissa. Kasvistäytteiset cannellonit maistuvat koko perheelle. Kokeile helppoa reseptiä!
https://www.arla.fi/reseptit/cannellonit-kasvistaytteella/

Tee näin:

  • Kuumenna uuni 200-asteeseen.
  • Valmista ensiksi cannellonien täyte. Mittaa raejuusto, basilika, raastettu cheddar, öljy ja suola kulhoon. Sekoita tasaiseksi massaksi, esimerkiksi sauvasekoittimella.
  • Voitele uuninkestävä vuoka ja kaada puolet tomaattikastikkeesta vuoan pohjalle.
  • Levitä basilika-juustoseos lasagnelevyille. Rullaa levyt ja aseta ne liitoskohta alaspäin tomaattikastikkeen päälle uunivuokaan.
  • Kuorruta cannellonit lopulla tomaattikastikkeella ja ruokakermalla. Ripottele vielä uunivuokaan päällimmäiseksi juustoraastetta.
  • Paista cannellonit uunin keskitasolla noin 20 minuuttia.
Valmis!
Lisää ideoita

Ota testiin myös klassisen herkullinen lasagnen reseptimme ja pääset makumatkalle Italiaan!

Ainekset

500 g
100 g
Ruukku tuoretta tuore basilika
Oliiviöljyä
2 rkl
Suolaa
½ tl
Tuorelasagnelevyjä
250 g
Tomaattikastiketta
1 prk
15 % ruokakermaa
1½ dl
50 g
Lisää herkullisia ideoita
Lasagne
50 minuuttia
Lasagne
(54)
Makaronilaatikko
60+ min
Makaronilaatikko
(41)
Kinkku-cannellonit
40 minuuttia
Kinkku-cannellonit
(8)