Mac and Cheese eli juustomakaroni

Mac and Cheese eli juustomakaroni

Mac and cheese eli juustomakaroni on amerikkalaisten suurta herkkua, joka maistuu sekä ihanan juus-toiselta että kermaiselta. Kokeile herkullista reseptiä!

Tee näin:

  • Aloita valmistamaan Mac and Cheese keittämällä pasta paketin ohjeen mukaan, suolatussa kiehuvassa vedessä.
  • Kiehauta ruokakerma, lisää juustoraaste ja voi. Mausta juustokastike suolalla sekä rouhitulla mustapippurilla ja sekoita tasaiseksi.
  • Valuta kypsä pasta ja sekoita juustokastikkeen joukkoon. Kaada seos voideltuun uunivuokaan, ripottele korppujauhoa pinnalle, gratinoi Mac and Cheese uunissa 220 C° 10 min.
  • Halutessasi voit lisätä Mac and Cheesen joukkoon esimerkiksi tuoretta salviaa, aurinkokuivattuja tomaatteja, oliiveja tai rapeaa pekonia.
  • Tarjoile valmis Mac and Cheese lämpimänä.
Valmis!
Vinkki

Tämän reseptin on suunnitellut Henskiksen hekumalliset herkut -blogin Henna.

Vinkki

Kokeile myös perinteistä suomalaista makaronilaatikon reseptiä!

Ainekset

Pennepastaa (kuivapaino)
200 g
3 dl
150 g
40 g
Pankojauhoja
30 g
Suolaa ja mustapippuria maun mukaan
Lisää herkullisia ideoita
Makaronilaatikko
60+ min
Makaronilaatikko
(39)
Lasagne
50 minuuttia
Lasagne
(52)
Pasta Carbonara
15 minuuttia
Pasta Carbonara
(23)