Pinaattimunakas

Pinaattimunakas

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(10)

Herkullinen pinaattimunakas maistuu vaikkapa lounaaksi tai välipalaksi. Kokeile reseptiä!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

Lisää herkullisia ideoita

Tee näin:

Tee näin:

  1. Kuori ja hienonna sipuli. Paista se pehmeäksi ja kiiltäväksi voissa ja rypsiöljyssä paprikajauheen ja muskottipähkinöiden kera, paistinpannussa, mieluiten valurauta, noin 25 cm halkaisijaltaan. Laita sipulit kulhoon.
  2. Huuhtele pinaatti, valuta ja purista kuivaksi. Jaa kananmunat keltuaisiin ja valkuaisiin. Vatkaa valkuaiset kiinteäksi vaahdoksi. Laita keltuaiset kulhoon sipulin kanssa ja lisää pinaatinlehdet, rahka, suurin osa juustosta ja suola. Sekoita tasaiseksi taikinaksi. Käännä sekaan valkuaisvaahto.
  3. Kuumenna uuni 250°C (grillivastus). Paista pinaattimunakasta miedolla lämmöllä voissa ja rypsiöljyssä uunin kestävällä pannulla tai uunivuoassa noin 10 minuuttia. Ripottele päälle cayennenpippuri ja loput juustosta ja ruskista uunissa 3-5 minuuttia. Tarjoile valmis pinaattimunakas heti lämpimänä raikkaan salaatin kera.

Katso myös nämä