Kuppimunakas

Kuppimunakas

Helppo ja juhlava kuppimunakas kruunaa brunssin. Nämä kuppimunakkaat saavat makua pinaatista ja muskottipähkinästä. Paista kuppimunakkaat kätevästi uunissa!

Tee näin:

  • Kuumenna uuni 175 asteiseksi. Kuori ja leikkaa sipuli ohuiksi renkaiksi. Paista voissa pehmeiksi. Ripottele sekaan sokeria, suolaa ja muskottia. Lisää pinaatti ja anna sen pehmentyä. Jaa renkaat 4 voideltuun uuninkestävään lasiin. Lisää kerma ja juusto. Riko kananmuna jokaiseen astiaan ja paista uunin keskiosassa 10-12 minuuttia. Ripottele päälle cayennenpippuria ja koristele ruohosipulilla. Tarjoile lämpimänä.
Valmis!

Ainekset

Pieni punasipuli
1
2 rkl
Hienosokeria
½ tl
Suolaa
2 ripausta
Raastettua muskottipähkinää
1 ripaus
Tuoretta baby-pinaattia
60 g
½ dl
4 rkl
Kananmunia
4
Cayennepippuri
½ tl