Kuppimunakas

Kuppimunakas

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Helppo ja juhlava kuppimunakas kruunaa brunssin. Nämä kuppimunakkaat saavat makua pinaatista ja muskottipähkinästä. Paista kuppimunakkaat kätevästi uunissa!

Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 1 pieni punasipuli
  • 2 rkl Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • ½ tl kidesokeria
  • 2 ripausta suolaa
  • 1 ripaus raastettua muskottipähkinää
  • 60 g tuoretta baby-pinaattia
  • ½ dl Arla Emmental juustoa raastettuna
  • 4 rkl Arla kuohukermaa Kuohukermaa Suomesta
  • 4 kananmunaa
  • ½ tl cayennepippuria

Tee näin:

Tee näin:

Kuumenna uuni 175 asteiseksi. Kuori ja leikkaa sipuli ohuiksi renkaiksi. Paista voissa pehmeiksi. Ripottele sekaan sokeria, suolaa ja muskottia. Lisää pinaatti ja anna sen pehmentyä. Jaa renkaat 4 voideltuun uuninkestävään lasiin. Lisää kerma ja juusto. Riko kananmuna jokaiseen astiaan ja paista uunin keskiosassa 10-12 minuuttia. Ripottele päälle cayennenpippuria ja koristele ruohosipulilla. Tarjoile lämpimänä.