Juusto-parsakaalimunakas

Juusto-parsakaalimunakas

Arvioi

(1)

Juusto-parsakaalimunakas on ruokaisa vaihtoehto vaikkapa aamupalapöytään.

Ainekset

Annokset
  • 4 kananmunaa
  • 4 rkl Arla rasvatonta maitoa
  • 2 rkl Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 100 g Arla Apetina juustoa
  • 200 g keitettyä parsakaalia
  • mustapippuria
  • suolaa

Tee näin:

Tee näin:

Vatkaa munat ja maito haarukalla kulhossa. Kuumenna voi pannulla ja kaada munaseos pannulle. Siirtele kuplivaa munamassaa reunoilta sisään päin. Lisää lähes hyytyneen munakkaan päälle Apetina kuutiot ja suolatussa vedessä nopeasti keitetyt parsakaalinuput. Mausta munakas. Käännä munakas kahtia ja leikkaa kahteen osaan. Tarjoa munakkaan kanssa leipää.