Uunilohi ja pinaattia

Uunilohi ja pinaattia

45 minuuttia
Uunilohi pinaattikuorrutuksella on helppo herkkuruoka niin arkeen kuin juhlaankin. Testaa jo tänään, kuinka uunilohi ja pinaattikuorrutus maistuvat yhdessä!

Tee näin:

Pinaattikuorrutus
  • Kuumenna uuni 200-asteiseksi.
  • Tee ensin pinaattikuorrutus. Kuori ja silppua sipuli. Freesaa sipulia ja salviaa voissa paksupohjaisessa kattilassa noin 2 minuuttia.
  • Valuta pinaatti ja lisää kattilaan. Freesaa vielä pari minuuttia.
  • Lisää kerma ja keitä 2-3 minuuttia. Mausta suolalla ja chilillä.
  • Lisää korppujauho ja nosta kattila liedeltä. Lisää juustoraaste.
Uunilohi
  • Mausta kala suolalla ja laita uunivuokaan.
  • Viipaloi tomaatit.
  • Päällystä lohifilee tomaateilla ja pinaattikuorrutuksella ja paista uunilohi uunin keskitasolla noin 30 minuuttia.
  • Tarjoa pinaattikuorrutteella viimeistelty uunilohi riisin kera.
Valmis!

Ainekset

Lohifilee
600 g
Suolaa
Tomaatteja
2
Pinaattikuorrutus
Pakastepinaattia sulatettuna
200 g
Sipuli
1
Tuoretta salvia silputtuna
3 rkl
2 rkl
2 dl
Suolaa
½ tl
Chili
Korppujauhoja
½ dl
Castello® Wästgöta raasteena
100 g
Lisää herkullisia ideoita