Uunilohi ja pinaattia

Uunilohi ja pinaattia

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(3)

Uunilohi pinaattikuorrutuksella on helppo herkkuruoka niin arkeen kuin juhlaankin. Kokeile jo tänään!

Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 600 g lohifileetä
  • suolaa
  • 2 tomaattia

Pinaattikuorrutus

  • 200 g pakastepinaattia sulatettuna
  • 1 sipuli
  • 3 rkl tuoretta salviaa silputtuna
  • 2 rkl Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 2 dl Arla kuohukermaa Kuohukermaa Suomesta
  • ½ tl suolaa
  • chiliä
  • ½ dl korppujauhoja
  • 100 g Castello Daringly Different Monastery -juustoa raasteena

Tee näin:

Tee näin:

Kuumenna uuni 200-asteiseksi. Tee ensin pinaattikuorrutus. Kuori ja silppua sipuli. Freesaa sipulia ja salviaa voissa paksupohjaisessa kattilassa noin 2 minuuttia. Valuta pinaatti ja lisää kattilaan. Freesaa vielä pari minuuttia. Lisää kerma ja keitä 2-3 minuuttia. Mausta suolalla ja chilillä. Lisää korppujauho ja nosta kattila liedeltä. Lisää juustoraaste. Mausta kala suolalla ja laita uunivuokaan. Viipaloi tomaatit. Päällystä lohifilee tomaateilla ja pinaattikuorrutuksella ja paista uunin keskitasolla noin 30 minuuttia. Tarjoa uunilohi riisin kera.