Onnea valmistuville!

Valmistujaisten ja YO-juhlien tarjoilu

Valmistujaisten ja YO-juhlien tarjoilun suunnittelu kannattaa tehdä huolella. Herkullinen noutopöytä kruunaa mitkä tahansa valmistujaiset ja siihen kannattaakin varata tarpeeksi suolaista ja makeaa tarjottavaa.

Ylioppilasjuhlien ja valmistujaisten tarjottavat

Jos juhliesi vieraat saapuvat pidemmän matkan takaa, kannattaa varmistaa, että juhlapöydässä on myös suolaista tarjottavaa. Voileipäkakut ovat perinteisiä juhlien suolaisia tarjottavia, mutta voileipäkakun ei tarvitse olla perinteinen - kokeile esimerkiksi helppoja sormisyötäviä voileipäsusheja! Lisäksi erilaiset suolaiset piirakat maistuvat juhlijoille. Kokeile esimerkiksi helppoa juustopiirakkaa tai gluteenitonta pestopiirakkaa, joka maistuu kaikille.

mangojuustokakku

Valmistujaisten buffetpöydän kruunaa tietenkin juhlava kakku. Juustokakut ovat suomalaisten kestosuosikkeja ja takuuvarmoja juhlapöydän hittejä myös valmistujaisissa. Hurmaava, mutta vain viiden raaka-aineen vadelma-valkosuklaajuustokakku on helppo valmistaa edellisenä päivänä jääkaappiin odottamaan. Raikas mangojuustokakku on yksi suosituimmista juustokakuistamme ja ihastuttaa varmasti myös juhlijoita. Perinteisten kakkujen ystävä loihtii ihanan täytekakun, jonka täytteessä maistuvat mansikat.

Olemme alle koonneet ylioppilasjuhlien ja valmistujaisten suosituimmat reseptit, joiden avulla loihdit onnistuneet juhlat. Onnea ylioppilaat ja valmistuneet!

Valitse alta suosikkisi!

Teemat