Suklaakuppikakut

Suklaakuppikakut

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(10)

Cupcakes, kuppikakut ja runsaasti suklaata = suklaakuppikakut. Nam!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

Kuppikakut

Suklaakuorrute

  • 150 g Arla tuorejuustoa Maustamaton
  • 4 dl tomusokeria
  • 1 tl vaniljasokeria
  • ½ dl kaakaota
  • Koristeluun 1 dl mustikoita

Tee näin:

Tee näin:

Kuppikakut

Kuumenna uuni 175°.
Vaahdota munat, sokeri ja vaniljasokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sulata voi, anna sen jäähtyä ja lisää siihen kermaviili. Sekoita seos munavaahtoon. Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa ja lisää se hiukan jäähtyneenä munavaahtoon. Sekoita jauhot, kaakao, leivinjauhe ja suola keskenään, kääntele taikinaan. Jaa taikina muffinssivuokiin.
Paista uunin keskiosassa n. 15 min. Ne saavat olla hiukan tahmeita, kun otat kakut uunista. Anna jäähtyä.

Suklaakuorrute

Vispaa tuorejuusto, tomusokeri ja kaakao tasaiseksi. Levitä tai pursota kuorrute kakkujen päälle. Koristele mustikoilla ja ”puuteroi” päälle kaakaota.

Vinkki

Pursotusvinkki:
Pidä pursottimen terä hyvin lähellä kakun pintaa, purista kuorrutetta ja nosta terä vasta aivan lopussa, näin saat kauniin kärjen.

Lisää herkullisia ideoita