Vadelma-valkosuklaajuustokakku

Vadelma-valkosuklaajuustokakku

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(18)

1 tunti

Herkullinen vadelma-valkosuklaajuustokakku hurmaa lapset ja aikuiset. Näyttävä, vain 5 raaka-aineen kakku on myös helppo valmistaa. Tutustu reseptiin!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Reseptistä valmistuu 7 palaa

Pohja

Täyte

Koristeluun

  • 50 g valkosuklaata

Tee näin:

Tee näin:

Valmista vadelma-valkosuklaajuustokakku

1. Aloita vadelma-valkosuklaajuustokakun valmistus pohjasta. Pingota leivinpaperi noin 16 cm kokoisen irtopohjavuoan pohjalle. Öljyä ja tomusokeroi vuoan reuna. Murskaa keksit ja lisää joukkoon sulatettu voi. Painele seos vuoan pohjalle.
2. Sulata valkosuklaa ja vatkaa kerma vaahdoksi. Vatkaa rahka sähkövatkaimella nopeasti kermavaahdon joukkoon. Lisää valkosuklaa samoin nopeasti vatkaten. Kaada täyte irtopohjavuokaan, tasoita pinta ja anna hyytyä jääkaapissa yön yli.

Viimeistele vadelma-valkosuklaajuustokakku koristelemalla

1. Sulata koristeen valkosuklaa ja levitä leivinpaperipalan päälle levyksi. Muotoile foliosta aaltoileva alusta ja nosta leivinpaperi folion päälle. Siirrä jähmettymään pakastimeen noin 15 minuutiksi.
2. Siirrä vadelma-valkosuklaajuustokakku tarjoilulautaselle.
3. Irrota suklaa-aalto leivinpaperista ja asettele koristeet kakun päälle. Voit myös käyttää kakun koristeluissa kukkia, jotka ovat syötäviä tai leikkokukkia, joissa ei ole käytetty torjunta-aineita tai myrkkyjä. Tarjoile valmis vadelma-valkosuklaajuustokakku.

Lisää herkullisia ideoita