Vaniljajuustokakku

Vaniljajuustokakku

1 tunti
Herkullinen vaniljajuustokakku hurmaa lapset ja aikuiset. Näyttävä, vain 5 raaka-aineen kakku on myös helppo valmistaa. Tutustu reseptiin!

Tee näin:

Valmista vaniljajuustokakku
  • Aloita vaniljajuustokakun valmistus pohjasta. Pingota leivinpaperi noin 16 cm kokoisen irtopohjavuoan pohjalle. Öljyä ja tomusokeroi vuoan reuna.
  • Murskaa keksit ja lisää joukkoon sulatettu voi.
  • Painele seos vuoan pohjalle.
  • Sulata valkosuklaa ja vatkaa kerma vaahdoksi.
  • Vatkaa rahka sähkövatkaimella nopeasti kermavaahdon joukkoon. Lisää valkosuklaa samoin nopeasti vatkaten.
  • Kaada täyte irtopohjavuokaan, tasoita pinta ja anna hyytyä jääkaapissa yön yli.
Viimeistele vaniljajuustokakku koristelemalla
  • Sulata koristeen valkosuklaa ja levitä leivinpaperipalan päälle levyksi.
  • Muotoile foliosta aaltoileva alusta ja nosta leivinpaperi folion päälle.
  • Siirrä jähmettymään pakastimeen noin 15 minuutiksi.
  • Siirrä vaniljajuustokakku tarjoilulautaselle.
  • Irrota suklaa-aalto leivinpaperista ja asettele koristeet kakun päälle. Voit myös käyttää kakun koristeluissa kukkia, jotka ovat syötäviä tai leikkokukkia, joissa ei ole käytetty torjunta-aineita tai myrkkyjä.
  • Tarjoile valmis vaniljajuustokakku.
Valmis!

Ainekset

Pohja
Kaurakeksejä
100 g
40 g
Koristeluun
Valkosuklaa
50 g
Lisää herkullisia ideoita