Wasabi-lohirullat

Wasabi-lohirullat

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(17)

Sopivasti tuliset wasabi-lohirullat sopivat erinomaisesti buffet-tarjottavaksi tai alkuruaksi. Nam!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}

Ainekset

Reseptistä valmistuu 10 kpl

  • 200 g viipaloitua kylmäsavulohta
  • ½ nippu tilliä (n. 50 g)
  • 150 g Arla Lempi maitorahkaa Maitorahka 0,2 % laktoositon
  • 1 tl wasabitahnaa
  • ½ tl suolaa
  • 2 rkl seesaminsiemeniä
  • 1 dl sokeriherneenpalkoja

Tee näin:

Tee näin:

Sekoita hienonnettu tilli ja vähän rahkaa tasaiseksi seokseksi. Sekoita joukkoon loppu rahka ja wasabi-tahna. Mausta suolalla. Levitä lohi muovikelmulle. Levitä rahkaseosta lohiviipaleen päälle ja rullaa muovikelmun avulla. Laita rulla pakastimeen n. 30 minuutiksi. Paahda seesaminsiemeniä kuivalla paistinpannulla koko ajan sekoittaen. Ota lohirulla pakastimesta ja poista muovikelmu. Pyöritä lohi seesaminsiemenissä. Leikkaa rulla terävällä veitsellä noin 1 cm paksuiksi viipaleiksi. Koristele lohirullat sokeriherneillä.

Lisää herkullisia ideoita