Wasabi-lohirullat

Wasabi-lohirullat

Sopivasti tuliset wasabi-lohirullat sopivat erinomaisesti buffet-tarjottavaksi tai alkuruaksi. Nam!

Tee näin:

  • Sekoita hienonnettu tilli ja vähän rahkaa tasaiseksi seokseksi. Sekoita joukkoon loppu rahka ja wasabi-tahna. Mausta suolalla. Levitä lohi muovikelmulle. Levitä rahkaseosta lohiviipaleen päälle ja rullaa muovikelmun avulla. Laita rulla pakastimeen n. 30 minuutiksi. Paahda seesaminsiemeniä kuivalla paistinpannulla koko ajan sekoittaen. Ota lohirulla pakastimesta ja poista muovikelmu. Pyöritä lohi seesaminsiemenissä. Leikkaa rulla terävällä veitsellä noin 1 cm paksuiksi viipaleiksi. Koristele lohirullat sokeriherneillä.
Valmis!

Ainekset

Viipaloitua kylmäsavulohi
200 g
Nippu tilli (n. 50 g)
½
150 g
Wasabitahnaa
1 tl
Suolaa
½ tl
Seesaminsiemeniä
2 rkl
Sokeriherneet
1 dl