Cookiedough-mokkapalat

Cookiedough-mokkapalat

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(8)

40 minuuttia

Cookiedough-mokkapalat nostavat perinteiset mokkapalat aivan uudelle tasolle keksitaikinakuorrutteellaan. Tutustu suussa sulavaan reseptiin!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Reseptistä valmistuu 1 pellillinen

Pohja:

Cookiedough-kerros:

Liittyvät reseptit

Tee näin:

Tee näin:

Valmista pohja

1. Kuumenna uuni 220 asteiseksi.
2. Sulata voi kattilassa ja siirrä sivuun jäähtymään.
3. Sekoita vehnäjauho, kaakaojauhe, vaniljasokeri ja leivinjauhe kulhossa keskenään.
4. Vatkaa kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Jatka vatkaamista ja lisää vaahtoon vuorotellen jauhoseos, sulatettu voi sekä maito pienissä erissä. Sekoita tasaiseksi.
5. Levitä syvälle uunipellille tai isoon uunivuokaan leivinpaperia ja kaada taikina päälle. Paista mokkapalapohjaa uunissa 15-18 minuuttia. Nosta mokkapalapohja uunista sivuun jäähtymään.

Valmista cookiedough-kerros

1. Vatkaa voi ja sokerit kulhossa tasaiseksi massaksi.
2. Lisää voi-sokeriseokseen 0,75 dl maitoa. Lisää jauhot osissa koko ajan sekoittaen. Jos taikina tuntuu liian paksulta, voit lisätä vielä hieman maitoa. Sekoita lusikalla joukkoon tummat suklaahiput.
3. Kun mokkapalapohja on jäähtynyt, levitä cookiedough-keksitaikinakerros pohjan päälle.

Vinkki

Jos haluat keksikerroksesta ekstrakorkean ja näyttävän, tuplaa ainesosien määrä. Voit myös halutessasi viimeistellä mokkapalat klassisella mokkapalojen suklaakuorrutteella, mutta varo ettei voipohjainen keksikerros pääse sulamaan liikaa. Cookiedough-mokkapalat kannattaa jähmettää jääkaapissa.

Lisää herkullisia ideoita