Minttusuklaa-mokkapalat

Minttusuklaa-mokkapalat

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

Minttusuklaa-mokkapalat ovat herkullinen versio perinteisistä mokkapaloista. Kokeile helppoa reseptiä ja valmista suussa sulavat mokkapalat!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Minttusuklaa-mokkapalat

  • 3 kananmunaa
  • 2½ dl ruokosokeria
  • 1½ dl vahvaa kahvia
  • 200 g Arla voita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 4 dl spelttivehnäjauhoja
  • 1 dl kaakaojauhetta
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 2 tl piparminttuaromia

Kuorrutus

  • 75 g Arla voita Normaalisuolainen meijerivoi
  • ½ dl kahvia
  • 4 dl tomusokeria
  • ½ dl kaakaojauhetta
  • 3 tl piparminttuaromia
  • koristeluun After Eight-minttusuklaakonvehteja

Liittyvät reseptit

Tee näin:

Tee näin:

1. Aloita valmistamaan minttusuklaa-mokkapalat ja laita uuni kuumenemaan 180 asteeseen.
2. Vatkaa sähkövatkaimella munat ja sokeri kuohkeaksi, paksuksi vaahdoksi. Sulata voi ja lisää kahvi sekä piparminttuaromi sulaneen voin joukkoon, sekoita ja anna jäähtyä.
3. Sekoita erillisessä kulhossa kuivat aineet. Lisää muna-sokerivaahtoon vuorotellen voi-kahviseosta ja kuivia aineita siivilän läpi. Sekoita nuolijalla varovasti nostellen.
4. Levitä mokkapalataikina leivinpaperilla vuoratun uunipellin päälle. Paista minttusuklaa-mokkapalat 180 asteessa n. 15 min.
5. Jätä minttusuklaa-mokkapalat jäähtymään 10–15 minuutiksi ennen kuorrutteen levittämistä.
6. Valmista kuorrute. Sulata voi kattilassa, lisää kahvi ja piparminttuaromi sekä tomusokeri. Anna kuorrutteen hieman jäähtyä ja levitä minttusuklaa-mokkapalojen päälle.
7. Koristele minttusuklaa-mokkapalat After Eight-suklaakonvehdeilla ennen tarjoilua.

Lisää herkullisia ideoita