Tiramisu-kääretorttu

Tiramisu-kääretorttu

45 minuuttia
Tiramisu-kääretorttu hurmaa täyteläisellä maullaan. Koristele kääretorttu ennen tarjoilua Cappuccinorahkalla ja suklaalastuilla.
https://www.arla.fi/reseptit/tiramisu-kaaretorttu/

Tee näin:

Tiramisu-kääretorttu
  • Kuumenna uuni 200 °C:seen. Vuoraa syvä uunipelti leivinpaperilla. Vaahdota munat ja sokeri vaaleaksi, erittäin kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita perunajauho ja leivinjauhe yhteen ja siivilöi munavaahtoon. Kääntele varovasti sekaisin. Levitä taikina esivalmistellulle uunipellille ja paista noin 10–12 minuuttia tai kunnes pinta on saanut kauniin värin. Aseta puhdas leivinpaperi työtasolle ja sirottele sille sokeria. Kumoa pohja sokerin päälle ja rullaa paperin kanssa kääröksi. Anna pohjan jäähtyä rullattuna täytteen valmistuksen ajan.
  • Vatkaa kerma paksuksi vaahdoksi. Mittaa Cappuccinorahka ja vaniljakreemi kulhoon ja sekoita hyvin. Kääntele joukkoon kerma.
  • Valmista kostutusliemi sekoittamalla kahviin sokeri ja halutessasi likööri. Rullaa pohja auki ja kostuta se kevyesti. Levitä täyte pohjalle. Ripottele päälle kaakaojauhetta. Rullaa tiiviiksi rullaksi leivinpaperia apuna käyttäen. Kääri tiukasti paperiin ja anna asettua hetki jääkaapissa. Koristele ennen tarjoilua Cappuccinorahkalla ja suklaalastuilla.
Valmis!
Huomio

Voit valmistaa herkullisen Tiramisu-kääretortun amarettoliköörillä tai ilman!

Ainekset

Tiramisu-kääretorttu
2 prk
2 dl
Kaakaojauhetta
2 rkl
Vaniljakreemijauhetta
2 rkl
Pohja
Kananmunia
4
Sokeria
1½ dl
Perunajauhoja
1¼ dl
Leivinjauhetta
1 tl
Kostutus
Vahvaa kahvia
1½ dl
Sokeria
2 rkl
Mantelilikööriä
2 rkl
Koristelu
1 prk
Suklaalastuja
Lisää herkullisia ideoita
Tiramisukakku
55 minuuttia
Tiramisukakku
(5)
Cappuccinokakku
60+ min
Cappuccinokakku
(84)