Juustosarvet

Juustosarvet

Juustosarvet maistuvat herkullisilta tilanteessa kuin tilanteessa. Tämä ranskalainen herkku on tie kenen tahansa sydämeen.

Tee näin:

  • Valmista taikina: Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää suola ja sulatettu voi. Lisää jauhot joukkoon koko ajan sekoittaen. Vaivaa taikina hyvin ja kohota lämpimässä peitettynä. Jaa taikina kahteen osaan. Kauli taikinat pyöreiksi ”pizza-pohjiksi” ja levitä pohjan päälle juustoraastetta. Leikkaa taikina sektoreiksi ja rullaa jokainen niistä aloittaen ulko-reunasta. Paista juustosarvet 175- asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.
Valmis!
Vinkki

Jos haluat juustosarviin lisää makua, voit lisätä sarvien sisään tuoreita yrttejä kuten oreganoa tai vihanneskrassia.

Ainekset

Vettä
1 l
Hiivaa (tuore)
50 g
50 g
Suolaa
1 tl
Vehnäjauhoa tai sämpyläjauhoja
n. 2 l
300 g