Tomaatti-juustofocaccia

Tomaatti-juustofocaccia

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(4)

Herkullinen focaccia-leipä saa tässä reseptissä lisämakua aurinkokuivatuista tomaateista ja juustosta. Ihana herkku vaikkapa iltapalaksi!

Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

Tee näin:

Tee näin:

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää suola, voi, maitorahka ja jauhot. Vaivaa taikinaksi. Taikina saa jäädä aika löysäksi. Kohota lämpimässä noin 30 minuuttia. Viipaloi tomaatit ja Apetina-juusto pieniksi kuutioiksi. Levitä taikina öljytylle leivinpaperille uunipellille. Voitele taikina tomaattien öljyllä. Painele sormenpäillä fetamurut, tomaattipalaset ja rosmariini taikinan sisälle. Anna taikinan kohota vielä 15 minuuttia. Paista uunin keskiosassa 225C:ssa noin 25 minuuttia. Anna leivän jäähtyä. Leikkaa leipä neliön muotoisiksi paloiksi ja tarjoile uunituoreena.